OPENINGSUREN

  • Onze showroom is open met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. De gezondheid van onze klanten en medewerkers blijft onze eerste prioriteit! Maak bij voorkeur een AFSPRAAK!
  • WE ZIJN IN VERLOF VAN 30/10 TEM 8/11 EN VAN 11/11 TEM 15/11
  • Dinsdag10:00 - 16:00
  • Woensdag10:00 - 16:00
  • Donderdag10:00 - 16:00
  • Vrijdag10:00 - 16:00

  • 's Avonds en Zaterdag op afspraak
  • Zondag en maandag gesloten

Suncomfort

OVER SUNCOMFORT

Suncomfort werd opgericht in februari 2004. Wij zijn een familiebedrijf waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen.

We zijn gespecialiseerd in binnen– en buiten zonwering, rolluiken, outdoor living,raamdecoratie en vliegenwering.

In de loop der jaren hebben wij een aantal leveranciers geselecteerd, waarvan wij overtuigd zijn dat ze enkel topkwaliteit bieden.
Naast de kwaliteit van onze producten, ligt onze focus op de kwaliteit van onze service. Dit zowel vóór, tijdens als na de aankoop.
Wij denken steeds met onze klanten mee en gaan op zoek naar een oplossing op maat. Onze eigen montageploeg verzorgt de plaatsingen tot in de kleinste details.
Indien er na de plaatsing een probleem is, stellen wij alles in het werk om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Sinds februari 2015 verwelkomen wij u graag in onze showroom te Asse (Zellik). U kan daar de meeste van onze producten bekijken en uitproberen. Wij helpen u graag verder voor advies of een prijs.

Kom dus zeker een kijkje nemen.

WAAROM SUNCOMFORT

Persoonlijke aanpak

Suncomfort is een echt familiebedrijf. We staan erop om u steeds persoonlijk en vriendelijk te woord te staan. We luisteren, geven advies en zoeken oplossingen voor uw specifieke vraag. U kan op ons rekenen voor, tijdens en na uw aankoop.

Selectie van de beste producten

Door de jaren heen hebben wij onze leveranciers zorgvuldig uitgekozen. Bovendien hebben wij  een bewuste selectie gemaakt uit hun producten, waarvan wij vinden dat ze erin uitblinken. Wij verkopen enkel producten waar we zelf 100% achter staan en waarvan we weten dat ze van topkwaliteit zijn.

Renson premium ambassador

Het Renson Premium Ambassador kwaliteitslabel houdt in dat je als jarenlange verdeler van Renson 100% ervaring hebt met hun producten. Zowel commerciële als technische productkennis zijn hier van cruciaal belang. Wij behoren tot deze geselecteerde groep van kwaliteitsverdelers in de markt.

Weinor zonwering

Familie B. uit Kampenhout

Ik wil nog even mijn complimenten aan jullie monteurs geven: ze waren (klant)vriendelijk, professioneel en snel. Ze hebben ook nog alle andere rolluiken en screens nagekeken en deze laatste ook opnieuw afgesteld omdat de doeken al wat losser stonden, dit werd zeker geapprecieerd.

Familie L. uit Grimbergen

De gasten hebben prima werk geleverd, we zijn tevreden!!

Familie L. uit Dilbeek

De installatie is prima verlopen. Jullie installateurs zijn top vaklui, efficient, snel,vriendelijk en correct.

Familie V. Uit Zemst

Graag zou ik jullie willen bedanken voor het snelle en professionele handelen naar aanleiding van mijn verlichting die niet werkte aan de overkapping. Er zijn reeds verschillende kleine mankementen in het verleden geweest die jullie zonder problemen en/of verzuchten zo snel mogelijk hebben opgelost, hiervoor mijn oprechte dank voor  jullie zaak. Ik zal  het niet nalaten om 'suncomfort' als een prima bedrijf aan te prijzen, zowel voor/tijdens als na de werken, wat in de huidige tijd haast niet meer voorkomt. Dikke pluim!  

Familie T. uit Laken

We zijn tevreden over personeel en manier van werken, waarvoor onze dank.

Familie V. uit Koningslo

Vriendelijke en professionele begeleiding, veel keuze en goede kwaliteit. Wij zijn heel tevreden!

Familie C. uit Peuti

Proper werk geleverd door jullie mannen. Goede mondreclame is hier op zijn plaats.      

Mijnheer J. uit Zellik

De werken zijn heel goed en snel verlopen. Nogmaals bedankt aan de werkmannen  

Mijnheer D. uit Mechelen

Toch nog even vermelden dat wij uitermate tevreden zijn over de producten (fixscreens) en uitgevoerde werken...  

Familie R. uit Keerbergen

Wij zijn uiterst tevreden met de vakkundigheid en efficiëntie van dit team. Prima service, vriendelijk, correct én een perfecte afwerking ! Topklasse !

Familie W. uit Asse

Zeer vriendelijke ontvangst in de mooie toonzaal. De zaakvoerder komt zelf thuis ter plaatse voor alles op te meten. Zeer snelle levering en plaatsing. Kan eigelijk over de hele lijn suncomfort aanraden. Klantvriendelijkheid is voor mij een zeer belangrijke eis wanneer ik mijn geld uitgeef!

Familie D. uit Grimbergen

Uiterst vriendelijk, behulpzaam en correct. De plaatsing van de rolgordijnen was perfect en het resultaat is heel mooi.

Familie P. uit Londerzeel

Zeer professionele en vriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de gebruikte kwaliteit van de materialen. Bovendien zijn de werken volledig volgens de planning uitgevoerd. Kortom, een aanrader 😉

Familie V. uit Bambrugge

We willen Suncomfort bedanken voor het keurige werk. Zelden hadden we te maken met zo’n goede vakmensen.

Familie V. uit Ternat

Super blij met onze Camargue en heel tevreden over de service van Suncomfort! Het juiste advies, een professionele plaatsing, een correcte opvolging, en dat samen met de charme en het persoonlijke karakter van een familiebedrijf. Een top team van uiterst bekwame en vriendelijke mensen.'  

Familie R. uit Ternat

Voor zowel onze binnenzonwering als onze buitenzonwering deden we beroep op Suncomfort. We konden niet alleen rekenen op het uitgebreid advies van de charmante dames/verkoopsters in de showroom, bovendien konden we beroepen op de jarenlange expertise van de zaakvoerder en z'n team om de technische en architecturale moeilijkheden - waarmee ze op onze werf werden geconfronteerd - creatief en professioneel het hoofd te bieden om dit project kwalitatief én esthetisch tot een goed einde te brengen.

Familie M. Uit Dilbeek

Hoewel ons project helemaal niet "standaard" genoemd kan worden wegens de vele technische uitdagingen tgv de specifieke situatie (lage dakoversteek, "halve" zijmuur,...), is Sun Comfort erin geslaagd om een volledig afsluitbare en perfect functionerende pergola te plaatsen die exact overeenkomt met wat wij ervan verwachtten. Hun professionele aanpak, hun technische ervaring en hun bereidheid om met ons mee te denken, hebben ons van bij het begin aangenaam verrast. Bedankt Elke, Koen en het hele team voor de goede service, de correcte opvolging evenals jullie flexibiliteit en enthousiasme. Het getuigt zonder meer van jullie passie voor de zaak !