Plisségordijnen

Een plisségordijn is wellicht het meest veelzijdige product van de raamdecoratie of binnenzonwering. Plisségordijnen zijn dan ook verkrijgbaar in tal van stofsoorten en uitvoeringen, decoratief of functioneel. Evenals van heel transparant tot verduisterend in heel veel kleuren,  afmetingen en bedieningen. 

Wij begeleiden u graag in de keuze van de ideale plisségordijnen voor uw woning.

Omdat het een lichtgewicht is kan men plissés monteren op een kiepraam, horizontaal onder een lichtstraat of dakkoepel en zelfs ook in driehoekvormige of ronde ramen. Op deze manier is er voor bijna elke situatie een geschikte oplossing met plissés die ook op maat gemaakt zijn. Plisségordijnen zijn zonder twijfel het meest veelzijdige product van de binnenzonwering.
Een plisségordijn is het meest veelzijdige product van de binnenzonwering
Een plisségordijn is het meest veelzijdige product van de binnenzonwering
Een plisségordijn is het meest veelzijdige product van de binnenzonwering
Een plisségordijn is het meest veelzijdige product van de binnenzonwering

Suncomfort legt de nadruk op de verkoop van functionele binnenzonwering die de warmte weert, het licht filtert of de kamer ook donker maakt.

Plisségordijnen van Verosol zijn het meest efficiënt in de gemetalliseerde versie. Je kan ook kiezen uit verscheidene doeksoorten: ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, evenals verduisterend. Dit uiteraard ook afhankelijk van hoeveel licht je nog wil binnen laten, houdt het doek meer of minder warmte tegen.

Net als bij de rolgordijnen van Verosol is er ook bij de plissé een aluminium laag op het doek aangebracht en dit op hun eigen inventieve systeem waardoor warmte wordt gereflecteerd, terwijl er nog doorkijk is naar buiten.

In de winter heeft dit ook als voordeel dat de warmte beter binnen blijft tijdens koude dagen. Met als resultaat ook een energiebesparende werking.

Plissés worden standaard manueel bediend, maar kunnen ook met motor en zender bediend worden, op stroom maar evenzeer met oplaadbare batterijmotor.

Mocht het nog niet duidelijk zijn: een plisségordijn is het meest veelzijdige product van de binnenzonwering. Daarom maken plisségordijnen echt wel het verschil.

Suncomfort geeft u graag advies in onze showroom of bij u thuis.