Rolgordijnen

Een rolgordijn is een eenvoudig en veelzijdig product: wij bieden een ruim aanbod doeksoorten en doekkleuren, dat wil zeggen van heel transparant tot verduisterend. Wij bieden bijgevolg voor elke toepassing een oplossing! Bovendien bieden we oplossingen in grote afmetingen tot wel 16 m2 oppervlakte en comfortabele bedieningen met motor of manueel.

Wij begeleiden u graag in de keuze van de ideale rolgordijnen voor uw woning.

Rolgordijnen zijn functioneel en decoratief. Suncomfort legt dan ook de nadruk op functionele binnenzonwering die de warmte weert, het licht filtert of de kamer donker maakt. Daarom werken we met de producten van Verosol. Dat betekent meer dan 70 jaar ervaring met de productie van gemetalliseerde, warmtewerende doeken.
Zonwerende vouwgordijnen zijn vrij nieuw in de collectie binnenzonwering
Zonwerende vouwgordijnen zijn vrij nieuw in de collectie binnenzonwering
Zonwerende vouwgordijnen zijn vrij nieuw in de collectie binnenzonwering
Zonwerende vouwgordijnen zijn vrij nieuw in de collectie binnenzonwering

Binnenzonwering van Verosol: wel uitzicht, geen inkijk!

Een rolgordijn is een eenvoudig en veelzijdig product. Grote ramen en veel binnenvallend licht in de woning is heel aangenaam maar in de zomerperiode wordt het vaak té warm. Binnenvallend zonlicht is de oorzaak hiervan en bovendien zorgt het ook voor opwarming van het interieur. Door de goede isolatie in moderne woningen is deze warmte ook vaak moeilijk weg te ventileren. Maar de oplossing hiervoor is Verosol binnenzonwering! We lijsten dan ook graag even de voordelen van Verosol binnenzonwering op:

  • Thermisch comfort
    Met hun gemetalliseerde doeken voorkomt men opwarming van uw woning. De doeken hebben immers een aluminium buitenlaag waardoor een deel van de zonnestralen naar buiten reflecteert en de ruimte als gevolg ook veel minder snel opwarmt. Een bijkomend voordeel van binnenzonwering is dat het gemetalliseerde doek ook goed isoleert tegen koude temperaturen. Want zelfs met goed isolerend glas verliezen ook moderne woningen veel warmte via de ramen.
  • Privacy mét behoud van doorzicht
    100% privacy hoeft ook niet te betekenen dat uw zicht van binnen naar buiten belemmerd moet zijn. Wat zijn dan bijvoorbeeld de factoren die bepalen of je door textiel heen kan kijken? Vooral het licht dat langs het garen door de zonwering dringt. Want dit diffuse licht veroorzaakt verblinding. Het gemetalliseerde doek van Verosol is er juist op gericht om dit diffuse licht te blokkeren. De speciale textuur van het Verosol rolgordijnen zorgt er bijgevolg ook voor dat het zicht naar buiten overdag grotendeels wordt behouden, waardoor ons gemoed gunstig wordt gestemd. De alu laag langs de buitenkant zorgt er overdag ook voor dat buitenstaanders niet binnen kunnen kijken.
  • Ruime doekkeuze aangepast aan de juiste noden en wensen
    De transparantie van het doek kan ook afgestemd worden op het gewenste niveau van privacy. Zo heeft men de keuze uit verscheidene doeksoorten: ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, evenals verduisterend.  Elk soort materiaal heeft dan ook zijn eigen zonwerende waarden, waardoor iedere variant een andere mate van licht en warmte doorlaat én het contact met buiten ook wordt behouden.

 

Raamdecoratie van MHZ: altijd mee met de trends!

Voor de meer speelse raamdecoratie werken we graag met MHZ, dit niet in het minst voor de mooie collecties, de spitsvondige details en de grote afmetingen. Zo is het SKID rolgordijn van MHZ een innovatief rolgordijn: uitgerust met kastje en zijprofielen, waardoor deze oplossing ideaal is om een kamer te verduisteren. Het SKID rolgordijn wordt dan ook geplaatst binnen de glaslatten van een raam of een deur en neemt als gevolg hiervan heel weinig plaats in. Andere troeven zijn bijvoorbeeld de bediening met handgreep én ketting, en ook de verkrijgbaarheid in verscheidene doeksoorten en kleuren.

Suncomfort begeleidt u graag bij de keuze van het de perfecte oplossing voor uw woning