Lamellen

Lamellen zijn niet alleen de ideale zonwering voor binnen, ze geven ook extra sfeer aan je leefruimte.

Wij begeleiden u graag in de keuze van de ideale, horizontale of verticale Lamellen voor uw woning.

Zowel horizontale als verticale lamellen passen bij elke stijl doordat je kan variëren met materialen en kleuren. Lamellen geven een romantische sfeer aan je ruimte en zijn beschikbaar in allerlei breedtes, kleuren en uitvoeringen.

Natuurlijk hebben we ook verticale lamellen in ons assortiment: van textiel in verschillende transparanties en kleuren tot pvc of aluminium lamellen. De lamellen zijn kleurvast, makkelijk te onderhouden en bovendien heel hygiënisch. Vertikale lamellen passen bovendien bij alle ramen: rondboograam, trapeziumraam of een simpel rechthoekig raam. Het kan allemaal en steeds op maat gemaakt.

Met mogelijke breedtes tot 6 meter zijn ze Ideaal voor schuiframen of grote glaspartijen.

Met verticale lamellen kunt u de lichtintensiteit zelf eenvoudig regelen door de lamellen te draaien en zo privacy of schaduw te regelen. Zelfs de openingsfactor van de lamellen kunt u kiezen. Wilt u vooral warmte en licht in uw woning, kies dan voor een open en licht weefsel. Wilt u eerder te fel zonlicht buiten houden? Dan zijn er verticale lamellen in een dikkere stof of met een gesloten structuur en zelfs met een gemetalliseerde buitenlaag.

Alle lameltypes zijn brandvertragend, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor kantoren. Daarnaast zijn  kunststoflamellen anti-statisch en hebben ze hoge reflectie en absorptiewaarden.

Verticale lamellen zijn manueel of elektrisch te bedienen.

Deze raambekleding, ook vaak horizontale lamellen (jaloezieën) of Venetiaanse blinden genoemd, zijn beschikbaar in verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. Ze passen bij elke stijl.

De horizontale lijnen van de lamellen geven een strak, stijlvol en tijdloos karakter aan uw interieur.

Aluminium lamellen geven uw interieur een moderne uitstraling. U kunt kiezen tussen matte, blinkende, parelmoere of geperforeerde lamellen in verschillende kleuren en breedtes. Er zijn ook lamellen met een speciale badkamerkwaliteit, die geschikt zijn voor vochtigere ruimtes.

U kan ook kiezen voor houten lamellen. Deze zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Ze zijn verbonden met bredere linten die in het juiste interieur de perfecte sfeer creëren. Het kastje bovenaan wordt dan ook met een mooie houten sierlat afgewerkt.

Standaard met manuele koordbediening maar ook mogelijk met motor en schakelaar of afstandsbediening.