Glaswanden

Glaswanden en glazen schuifdeuren voor je terrasoverkapping zorgen voor beschutting.

Werk je overkapping af met een glazen wand. Dankzij de glazen schuifdeuren voor je terrasoverkapping kan je tot laat in de avond genieten op het terras en de warmte van je verwarmingselementen ‘binnenhouden’. Een glazen schuifwand biedt beschutting tegen wind of insecten zonder het mooie uitzicht op je tuin te verliezen.

De glazen schuifdeuren voor je terrasoverkapping kan je ook tot een uiterst stijlvol geheel combineren met eventueel zonwerende Fixscreens en/of gezellige buitengordijnen. Bovendien beschermt zo’n overkapping met glazen schuifwand je extra tegen regen en wind!

Met een stijlvolle glaswand of een glazen schuifdeur blijf je ook het mooie uitzicht op je tuin behouden. Bovendien hou je de warmte binnen terwijl jij tot ‘s avonds laat geniet op je terras. En dat zonder last van insecten. 

Er zijn legio mogelijkheden om je overkapping op een esthetische manier af te werken met een glaswand of glazen schuifdeur. Glaswanden zorgen voor beschutting. Het is mogelijk om met glazen schuifdeuren volgende terrasoverkappingen af te werken: CamargueCamargue SkyeAlgarveAlgarve Canvas.

Interesse in een glaswand of een glazen schuifdeur? Maak een afspraak en we helpen je graag met advies en met het maken van de beste keuze in functie van jouw behoeften.