Ik zoek iets voor binnen

Binnenzonwering houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen. Binnenzonwering geeft wel uitzicht, maar geen inkijk in uw woning. Bovendien geeft het ook sfeer aan uw woning. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden.

Een rolgordijn is een eenvoudig en veelzijdig product: wij bieden een ruim aanbod doeksoorten en doekkleuren: van heel transparant tot verduisterend, voor elke toepassing een oplossing! Grote afmetingen tot wel 16 m2 oppervlakte en comfortabele bedieningen met motor of manueel.

Een plisségordijn is wellicht het meest veelzijdige product van de raamdecoratie of binnenzonwering. Verkrijgbaar in tal van stofsoorten en uitvoeringen, decoratief of functioneel, van heel transparant tot verduisterend in heel veel kleuren, afmetingen en bedieningen.

Lamellen zijn niet alleen de ideale zonwering voor binnen, ze geven ook extra sfeer aan je leefruimte.

Vrij nieuw in de collectie binnenzonwering zijn de zonwerende vouwgordijnen of de Roman Blinds. Deze gordijnen bevatten aan de buitenkant een hele dunne laag aluminium. Hierdoor krijgen de gordijnen zijn isolerende en reflecterende werking, ook blijft een mooie doorkijk naar buiten behouden.

Wij willen u graag adviseren bij de keuze in zonwering en nodigen u graag uit in onze showroom te Zellik. Daar kunnen wij samen de mogelijkheden overlopen en kunt u kiezen welke gordijnen het beste bij uw behoeften passen.