Plisségordijnen

Een plisségordijn is wellicht het meest veelzijdige product van de raamdecoratie of binnenzonwering. Verkrijgbaar in tal van stofsoorten en uitvoeringen, decoratief of functioneel, van heel transparant tot verduisterend in heel veel kleuren,  afmetingen en bedieningen. 

Wij begeleiden u graag in de keuze van de ideale Plisségordijnen voor uw woning.

Omdat het een lichtgewicht is kan men plissés monteren op een kiepraam,  horizontaal onder een lichtstraat of dakkoepel en zelfs in driehoekvormige of ronde ramen.  Op deze manier is er voor bijna elke situatie een geschikte oplossing met plissés op maat gemaakt.

Suncomfort legt de nadruk op de verkoop van functionele binnenzonwering die de warmte weert, het licht filtert, of de kamer donker maakt.

Plisségordijnen van Verosol zijn het meest efficient in de gemetalliseerde versie. Je kan kiezen uit meerdere doeksoorten: ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, verduisterend, afhankelijk hoeveel licht je nog wil binnen laten, houdt het doek meer of minder warmte tegen.

Net als bij de rolgordijnen van Verosol is er bij de plissé een aluminium laag op het doek aangebracht en dit op hun eigen inventieve systeem waardoor warmte wordt gereflecteerd maar er nog doorkijk is naar buiten.

In de winter heeft dit als voordeel dat de warmte beter binnen blijft tijdens koude dagen. Resultaat: een energiebesparende werking

Plissés worden standaard manueel bediend, maar kunnen ook met motor en zender, op stroom maar ook met oplaadbare batterijmotor

Suncomfort geeft u graag advies in onze showroom of bij u thuis.