Rolgordijnen

Een rolgordijn is een eenvoudig en veelzijdig product: wij bieden een ruim aanbod doeksoorten en doekkleuren: van heel transparant tot verduisterend, voor elke toepassing een oplossing! Grote afmetingen tot wel 16 m2 oppervlakte en comfortabele bedieningen met motor of manueel.

Wij begeleiden u graag in de keuze van de ideale Rolgordijnen voor uw woning.

Rolgordijnen zijn functioneel en decoratief. Suncomfort legt de nadruk op functionele binnenzonwering die de warmte weert, het licht filtert of de kamer donker maakt. We werken hiervoor met de producten van Verosol,  meer dan 70 jaar ervaring met de productie van gemetalliseerde, warmtewerende doeken.

Binnenzonwering van Verosol: wel uitzicht, geen inkijk!

Grote ramen en veel binnenvallend licht in de woning is heel aangenaam maar in de zomerperiode wordt het vaak té warm. Binnenvallend zonlicht is de oorzaak en zorgt voor opwarming van het interieur. Door de goede isolatie in moderne woningen is deze warmte vaak moeilijk weg te ventileren. De oplossing is Verosol binnenzonwering! Even de voordelen van Verosol binnenzonwering op een rijtje:

  • Thermisch comfort
    Met hun gemetalliseerde doeken voorkomt men opwarming van uw woning. De doeken hebben een aluminium buitenlaag die een deel van de zonnestralen naar buiten reflecteert en zodus de ruimte veel minder snel opwarmt. Een bijkomend voordeel van binnenzonwering is dat het gemetalliseerde doek ook goed isoleert tegen koude temperaturen,  want zelfs met goed isolerend glas verliezen ook moderne woningen veel warmte via de ramen.
  • Privacy mét behoud van doorzicht
    100% privacy hoeft niet te betekenen dat uw zicht van binnen naar buiten moeten belemmerd worden. Wat bepaalt of je door textiel kunt kijken? Vooral het licht dat langs het garen door de zonwering dringt. Dit diffuse licht veroorzaakt verblinding. Het gemetalliseerde doek van Verosol blokt juist dit diffuse licht. De speciale textuur van het Verosol rolgordijnen, zorgt er dus voor dat het zicht naar buiten overdag grotendeels wordt behouden, wat een gunstig effect heeft op ons gemoed. De alu laag langs de buitenkant zorgt er overdag voor dat buitenstaanders niet binnen kunnen kijken
  • Ruime doekkeuze aangepast aan de juiste noden en wensen
    De transparantie van het doek kan afgestemd worden op de gewenste privacy. Men heeft de keuze uit meerdere doeksoorten: ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, verduisterend.  Elk soort materiaal heeft zijn eigen zonwerende waarden, wat inhoudt dat iedere variant een andere mate van licht en warmte doorlaat én dat er nog contact is met buiten

Raamdecoratie van MHZ: altijd mee met de trends!

Voor de meer speelse raamdecoratie werken we graag met MHZ voor de mooie collecties, spitsvondige details en grote afmetingen. Het SKID rolgordijn van MHZ is een innovatief rolgordijn: met kastje en zijprofielen, ideaal om een kamer te verduisteren. Het SKID rolgordijn wordt geplaatst binnen de glaslatten van een raam of een deur en neemt daardoor heel weinig plaats in. Bediening met handgreep én ketting en verkrijgbaar in meerdere doeksoorten en kleuren.

Suncomfort begeleidt u graag bij de keuze van het de perfecte oplossing voor uw woning.