Rolluiken

Rolluiken zijn het product bij uitstek om uw comfort in huis te verhogen. Ze zijn budgetvriendelijk en bieden tal van andere voordelen. 

Wij begeleiden u graag in de keuze van de ideale Rolluiken voor uw woning.

Bubendorff heeft de mogelijkheid voorzien om de voordelen van een rolluik te combineren met de voordelen van een screen. De Bubendorff Solar met oriënteerbare lamellen is een rolluik met kantelende lamellen. Hierdoor kan u dus overdag de warmte weren, maar toch nog genieten van het zicht naar buiten.

De voornaamste voordelen van rolluiken zijn:

  • Veiligheidrolluiken ontmoedigen inbrekers omdat ze inbraakvertragend werken. Wij bieden standaard een motor met anti optilveren aan. Die zorgen ervoor dat het rolluikblad niet naar omhoog kan geduwd worden.
  • Isolatie: dankzij de opgevulde alu lamellen kunnen rolluiken de kou in de winter buiten houden. Dat zorgt voor een optimaal thermisch comfort en voor een daling van uw energiefactuur.
  • Verduistering: met een rolluik kunt u uw woning 100% verduisteren. De kleine gaatje tussen de lamellen laten echter toe om toch nog wat licht en zuurstof toe te laten.
  • Warmtewerend: wanneer de temperaturen buiten oplopen, zorgt een rolluik ervoor dat de warmte bijna 100% wordt tegen gehouden.
  • Geluidswerendrolluiken zorgen ervoor dat storende geluiden van buiten niet meer tot in uw woning geraken.
  • Privacy: inkijk is niet meer mogelijk dankzij rolluiken
  • Duurzaam: dankzij de automatische onderhoudscyclus en obstakeldetectie, die wij steeds voorzien in uw rolluik, gaat uw rolluik langer mee.
  • Budgetvriendelijk

Wij werken overwegend met Bubendorff rolluiken. Deze rolluiken zijn ook beschikbaar op zonne-energie: de zogenaamde Solar rolluiken. Solar roluiken  zorgen ervoor dat er niet meer naar binnen hoeft geboord te worden om een aansluiting te maken op de stroom. Zo wordt een koudebrug vermeden. Bovendien moeten we geen kabelgootjes plaatsen waardoor het geheel esthetisch veel aantrekkelijker wordt. Bubendorff rolluiken zijn enkel beschikbaar met zender en/of klok. Bubendorff geeft 7 jaar garantie op onderdelen.

Bubendorff heeft de Solar rolluik met oriënteerbare lamellen in hun gamma. Dit is een rolluik met kantelende lamellen. Hierdoor kan u dus overdag de warmte weren, maar toch nog genieten van het zicht naar buiten.

Indien uw reden voor het plaatsen van rolluiken vooral zonwering is, kunt u opteren om windvaste screens te plaatsen ipv rolluiken.