Outdoor living

Met Outdoor Living creëer je het hele jaar door de ideale sfeer om volop te genieten van het buitenleven.

Camargue

Met de pergola of een terrasoverkapping van Renson creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met familie en vrienden, een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen. 

Camargue Skye

De Camargue Skye geeft je een open maar tegelijk geborgen gevoel. De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kan je naar wens roteren en zelfs volledig openschuiven dankzij de S-drive technologie. 

Algarve

De Algarve is het minimalistische design lamellendak van Renson. Ze wordt aan de gevel of vrijstaand gemonteerd. Een hedendaagse, klassieke of moderne woning? Dankzij de vele kleurencombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra ornamenten sluit de Renson Algarve altijd aan bij de stijl van jouw woning en tuin.

Algarve canvas

De Renson Algarve Canvas is een stijlvolle terrasoverkapping met een vast dak dat bestaat uit 2 ingenieuze lagen voor een extra stevig resultaat. De bovenste laag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag.

Aero

De Renson Aero is een lamellendak dat perfect wordt geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies. De dakstructuur wordt één met de woning waardoor het architecturale plaatje 100% klopt. 

Lapure

De Renson Lapure staat synoniem voor een minimalistische designoverkapping aan je huis. De discrete aluminium kolommen van deze terrasoverkapping met doek past perfect met een moderne woning, maar in de Classic Line-uitvoering met kroonlijsten en ornamenten past de Renson Lapure prachtig bij een klassieke bouwstijl.

Zeilzonwering

De gepatenteerde oprolbare zonnezeilen bieden een ‘trendy’ oplossing op gebied van zonwering. Met dit op maat gemaakt waterdicht schaduwdoek creëer je de perfecte schaduw waar je maar wilt.

Zonneluifels

Onder uw Weinor zonneluifel kan u ook genieten van de heetste dagen van het jaar. ’s Avonds blijft het langer warm onder uw zonnescherm vanwege de beschutting en overdag verkleurt uw interieur niet en blijft de binnentemperatuur aangenaam.

Parasols

Een kwalitatieve parasol in de tuin is echt onmisbaar geworden als u optimaal wilt genieten op zonnige dagen. Wist u trouwens dat een parasol de warmte vasthoudt en u zo ook ‘s avonds nog laat nagenieten van uw favoriete plekje in tuin? 

Terrazza Pure

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen.