Algarve canvas

De Renson Algarve Canvas is een stijlvolle terrasoverkapping met een vast dak dat bestaat uit 2 ingenieuze lagen voor een extra stevig resultaat. De bovenste laag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag. Daaronder wordt een esthetisch screendak gespannen. Voor dit elegante screendoek met zachte uitstraling kies je uit 8 tinten die matchen met je woning.

Wij begeleiden u, als RENSON® Ambassador, graag in de keuze van de gepersonaliseerde Algarve Canvas.

De Algarve canvas is een rechte en strakke aluminium overkapping met vast dak. Hierdoor is de Algarve canvas ook een ideale carport voor uw wagen, maar kan hij ook gebruikt worden als onderdeel van uw terrasgenot

De carport – Algarve canvas is een rechte en strakke aluminium overkapping met vast dak. Hierdoor is de Algarve canvas een ideale carport voor uw wagen, maar kan hij ook gebruikt worden als onderdeel van uw terrasgenot.

Het vaste dak is volledig waterdicht en opgebouwd uit 2 lagen: de bovenkant is een gegolfde staalplaat met anti-condenslaag, de onderkant een weerbestendig doek, strak opgespannen via de fixscreen technologie van Renson. Het doek is verkrijgbaar in 8 kleuren. De aluminium structuur is standaard te kiezen in alle RAL structuur kleuren.

Je kan de Carport Algarve Canvas uitrusten met verschillende opties. Zo kan je de zijkanten afsluiten met Liniuswanden, Loggia schuifpanelen of LED verlichting.