Algarve

De Algarve is het minimalistische design lamellendak van Renson. Ze wordt aan de gevel of vrijstaand gemonteerd. Een hedendaagse, klassieke of moderne woning? Dankzij de vele kleurencombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra ornamenten sluit de Renson Algarve altijd aan bij de stijl van jouw woning en tuin.

Wij begeleiden u, als RENSON® Ambassador, graag in de keuze van de ideale, gepersonaliseerde Algarve voor uw terras.

Het lamellendak van de Renson Algarve is tot 150° roteerbaar, zodat je de zonwering en ventilatie altijd kan afstemmen op de behoeften van het moment. In gesloten toestand zijn de lamellen waterwerend en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren. 

Bij deze terrasoverkapping van Renson zorgen de kantelende lamellen voor een ideale lichtinval en ventilatie. U bent bovendien beschermt tegen de regen. Het water wordt afgevoerd via de lamellen en de palen. Zo realiseert u een stukje extra woonruimte buiten op uw terras of in uw tuin. Dankzij het moderne design en de slanke palen, is de Algarve een echte lust voor het oog. De maximale afmetingen van een Algarve zijn 6,05m op 6m. Wenst u een grotere afmeting, dan kan u opteren voor de Camargue van Renson.

De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare of vaste wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Opgebouwde windvaste doekzonwering – fixscreen
    De screens worden bevestigd onder het kader van de Algarve. Ze houden de warmte, het licht en de wind buiten en zorgen ook voor privacy. Dankzij de kleine gaatjes in het doek, blijft het outdoor living gevoel toch behouden. Lees meer…
  • Glazen wanden – doorzicht in stijl
    Deze glazen wanden bieden een goede bescherming tegen wind en regen en zorgen ervoor dat het zicht op uw tuin volledig behouden blijft. Er is keuze uit vaste glaswanden en beweegbare glaswanden. 
  • Linius wand – dichte wand
    U kan een deel van uw zijwand afsluiten door middel van Linius lamellen. Deze lamellen vormen een volledige afsluiting.

De verschillende opties zorgen ervoor dat u uw terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kan gebruiken, gedurende het grootste deel van het jaar. Er wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan ook voorzien worden van verlichtingverwarming en luidsprekers.

Er zijn verschillende bouwtypes mogelijk: afhankelijk van de situatie kan u minder palen plaatsen of u kan het dak zelfs integreren in een bestaande opening zonder palen.

De Camargue is een alternatief voor de Algarve, met meer mogelijkheden dan de Algarve. De Camargue kan op grotere afmetingen en de windvaste screens kunnen worden ingebouwd in het kader. Lees meer…

 

Wij begeleiden u, als RENSON® Ambassador,  graag in de keuze van de ideale, gepersonaliseerde Algarve voor uw terras.

Producten die u ook kunnen interesseren: Algarve Canvas, Camargue, lapure, verandadaken.