Camargue Skye

De Camargue Skye geeft je een open maar tegelijk geborgen gevoel. De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kan je naar wens roteren en zelfs volledig openschuiven dankzij de S-drive technologie. Deze terrasoverkapping met verschuifbaar dak is dus ideaal om in de winter maximaal zonlicht binnen te laten en in de zomer de volle sterrenhemel te bewonderen. 

Wij begeleiden u, als RENSON® Ambassador, graag in de keuze van de ideale, gepersonaliseerde Camargue Skye voor uw terras.

Deze overkapping is niet alleen erg functioneel, ze heeft ook heel strakke looks. Alle bedradingen, verankeringen en waterafvoeren zijn onzichtbaar weggewerkt. De terrasoverkapping met verschuifbaar dak kan zowel vrijstaand als aan de gevel worden gemonteerd. 

Deze nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson® is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden. De lamellen bieden bescherming tegen de regen, zon en wind. In de zomer kan de warme lucht ontsnappen en in de winter kan het dak opengeschoven worden om volop van het zonlicht te kunnen genieten.

Doordacht design

Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels zijn weggewerkt. Ook onzichtbare grondbevestiging is mogelijk. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van de Skye® wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt.

 Voordelen?

 • Oriënteerbare daklamellen om warme lucht af te voeren en als bescherming tegen zon, regen of wind
 • Openschuivende daklamellen voor maximale >lichtinval en wijds, open zicht
 • Het dak is in gesloten stand perfect vlak
 • Dubbelwandige lamel voor hogere sneeuwlasten en geluids- en warmte-isolatie
 • Synchrone aandrijving aan weerszijden van de lamellen: ook bij asymmetrische belasting opent en sluit het dak met een vloeiende beweging
 • Geen speling tussen de lamellen

S-Drive Technologie

Betrouwbare en duurzame draai- en schuiftechniek (tilt & stack) dankzij de gepatenteerde S-Drive Technologie.

Oneindige personalisatiemogelijkheden

Door het toevoegen van zijelementen onstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Deze bieden een additionele bescherming en zorgen esthetisch voor een mooie afwerking.

Windvaste, gemotoriseerde, verticale doekzonwering zorgt voor een beschermend cocoon. Dankzij het gedeeltelijke doorzicht van de doeken en eventuele crystalvensters blijft het zicht op de tuin steeds behouden.

U kunt ook opteren voor glazen schuifwanden. In combinatie met windvaste screens blijft bovendien het voordeel van de zonwering behouden.

Ook elegante schuifpanelen met windvaste screendoeken, houten of aluminium lamellen behoren tot de mogelijkheid. Hout laat zich stijlvol combineren met andere materialen.

De zijden van de Camargue Skye kunnen voorzien worden van beweegbare of vaste wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Geïntegreerde windvaste doekzonwering – fixscreen
  Deze windvaste screens zitten volledig ingewerkt in het kader van de Camargue Skye. Ze houden de warmte, het licht en de wind tegen en zorgen ook voor privacy. Dankzij de kleine gaatjes in het doek, blijft het outdoor living gevoel toch behouden. Lees meer…
 • Loggiapanelen – sfeer, look en efficiëntie
  De Loggia schuifpanelen zijn ook een perfecte oplossing voor het afsluiten van de zijkanten van uw lamellendak. Ze weren de zon, de wind, de regen en de inkijk. Bovendien bieden ze een esthetische meerwaarde aan uw terrasoverkapping. Deze panelen bestaan uit een slank aluminium kader gevuld met lamellen of een doek. De Loggia lamellen kunnen in hardhout of aluminium. Lees meer…
 • Glazen wanden – perfecte bescherming en doorzicht
  Deze glazen wanden bieden een goede bescherming tegen wind en regen en zorgen ervoor dat het zicht op uw tuin nog volledig behouden blijft. Ze kunnen indien nodig worden aangevuld met screens om ook de warmte tegen te houden. Er is de keuze uit vaste glaswanden en beweegbare glaswanden. Lees meer…
 • Linius wand 100% afsluiting met kleine design lamellen
  U kan een deel van uw zijwand afsluiten door middel van Linius lamellen. Deze lamellen vormen een volledige afsluiting. Lees meer…