Terrazza Pure

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. 

Wij begeleiden u graag in de keuze van de gepersonaliseerde Terrazza Pure voor uw terras.

Het resultaat: een helder en kubistisch design in combinatie met een betrouwbare afwatering – de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

Terrasplezier van de lente tot de herfst met deze rechthoekige glazen Terrazza Pure Weinor terrasoverkapping!

De Terrazza Pure Weinor terrasoverkapping heeft geen helling nodig, zoals meestal het geval is bij terrasdaken. Dit geeft de Terrazza Pure een strakke look, die zowel past bij een klassieke als bij een moderne woning.

De afwatering is geïntegreerd in de constructie; het resultaat van het unieke Weinor-glasoplegsysteem.

Even de belangrijkste kenmerken van de Terrazza Pure op een rij:

– kubistisch glazen terrasdak

– geen lichtverlies binnen in de woning

– beschutting tegen regen en wind met opties glazen schuifpanelen of de verticale screens

– regelen van zon-en lichtinval door de optie serrezonwering Sottezza die onderaan het dak wordt gemonteerd zodat het doek mooi blijft

– met de optie LED verlichting brengt men na zonsondergang sfeer en licht

Wij begeleiden u, als Weinor Top Partner,  graag in uw keuze van de ideale, gepersonaliseerde Terrazza Pure voor uw terras.

Producten die u ook kunnen interesseren: camarguealgarve, algarve canvaslapure .