Loggia

Loggia schuifpanelen bieden veel mogelijkheden. Wil je jouw terrasoverkapping personaliseren? Dan zijn er bijzonder veel mogelijkheden met de Loggia schuifpanelen. Het aluminium kader van deze verschuifbare panelen kan je invullen met lamellen of een canvasdoek. Het schuifsysteem rust op een ondergeleider die kleine niveauverschillen tot 5 cm compenseert dankzij Flexguide plus.

In de overkapping kan je onder meer kiezen tussen verschillende panelen met vaste, horizontale lamellen: Loggialu met aluminium lamellen, Loggialu Wooddesign met aluminium lamellen in houtlook of Loggiawood met lamellen uit echt thermo-es hout. Deze drie types bestaan ook in de Privacy-uitvoering, waarbij je de lamellen manueel kan kantelen om inkijk en binnenvallend zonlicht naar wens te regelen.

Verder kan je voor je terrasoverkapping ook kiezen voor Loggialu Plano, een aluminium frame met rechthoekige vaste lamellen. Je kan ook opteren voor de verticale houten latjes van de Loggiawood. Tot slot is de Loggiascreen Canvas volledig overspannen met een screendoek.

Je kunt verschillende types overkapping van deze panelen voorzien. Loggia schuifpanelen bieden veel mogelijkheden en zijn mogelijk bij de CamargueCamargue SkyeAlgarveAlgarve Canvas.

Nog een groot voordeel van deze schuifsystemen is het gebruiksgemak. Zo kunnen ze uitgerust worden met manuele of gemotoriseerde bediening. Ze brengen sowieso een esthetische meerwaarde.