Gevelbekleding

linarte

Een gevelbekleding van Renson wordt al jaren gebruikt op de gevels van bedrijven. Het systeem is echter zo mooi, dat meer en meer particulieren het design van een Linius of Linarte lamelprofiel verkiezen boven andere oplossingen van gevelbekleding.

Linius lamellen zijn horizontale aluminium lamellen. Ze beschermen uw woning tegen regen, wind en ongedierte. Het lamellenwandsysteem bestaat uit een  verticale draagstructuur waaraan Linius lamellen horizontaal worden bevestigd.  Verstekhoeken, deuren en poorten kunnen probleemloos geïntegreerd worden.

Renson heeft verschillende types van Linius lamellen:

  • Ze verschillen van grootte: lamellen met een stap van 33, 50 of 66mm. Smaak en situatie bepalen de keuze. De Linius lamellen zijn in alle RAL kleuren beschikbaar.
  • Ze verschillen van vorm: er zijn open en gesloten lamellen en lamellen met geïntegreerde insectenwering. Welk u kiest hangt af van de plaats waar de lamellen moeten komen.

Met de Linarte profielen kunnen gevels afgewerkt worden tot een strak geheel met verticale aluminium lamellen in verschillende uitvoeringen: zowel binnen als buiten, tot onder terrasoverkappingen toe. Ook poorten of deuren kunnen met dezelfde profielen bekleed worden en zo naadloos opgaan in een uniforme gevel. Het gevelsysteem bestaat uit individuele aluminium profielen die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn en eindeloos gepersonaliseerd afgewerkt kunnen worden met invullingen in hout of ledstrips. Deze lamel nodigt echt uit tot creativiteit.

Suncomfort geeft u graag advies bij uw keuze van de juiste lamel voor uw situatie.

Producten gerelateerd aan de Linius en Linarte lamel: Camargue, Algarve, Lagune

Lineart: