Horizontale lamellen

Deze raambekleding, ook vaak horizontale lamellen (jaloezieën) of Venetiaanse blinden genoemd, zijn beschikbaar in verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. Ze passen bij elke stijl, of u nu gaat voor modern of traditioneel.

De horizontale lijnen van de lamellen geven een strak, stijlvol en tijdloos karakter aan uw interieur. Net daarom zijn deze lamellen zo geschikt voor elk type woning, voor welke stijl u ook kiest.

Aluminium lamellen geven uw interieur een moderne uitstraling. U kunt kiezen tussen matte, blinkende, parelmoere of geperforeerde lamellen in verschillende kleuren en breedtes. Ze zijn geschikt voor elke kamer in uw huis. Er zijn ook lamellen met een speciale badkamerkwaliteit, die geschikt zijn voor vochtigere ruimtes. Of lamellen waar de gaatjes zijn bedekt zodat ze minder licht doorlaten. Ze zijn perfect bestand tegen vochtigheid en damp. Aluminium lamellen zijn gelakt in de oven. Ze zijn voorgebogen, kleur- en lichtecht en krasbestendig. Ze ondergaan ook een anti-statische behandeling, waardoor ze stof afstoten.

U kan ook kiezen voor houten lamellen. Deze zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Ze zijn verbonden met bredere linten die in het juiste interieur de perfecte sfeer creëren. Het kastje bovenaan wordt dan ook met een mooie houten sierlat afgewerkt.

Standaard met manuele koordbediening maar ook mogelijk met motor en schakelaar of afstandsbediening.