Plisségordijnen

Een plisségordijn is wellicht de meest veelzijdige van de raamdecoratie of binnenzonwering. Verkrijgbaar in tal van stofsoorten en uitvoeringen, decoratief of functioneel, van heel transparant tot verduisterend in heel veel kleuren,  afmetingen en bedieningen. Omdat het een lichtgewicht is kan men plissés monteren op een kiepraam,  horizontaal onder een lichtstraat of dakkoepel en zelfs in driehoekvormige of ronde ramen.  Op deze manier is er voor bijna elke situatie een geschikte oplossing met plissés op maat gemaakt.

Suncomfort legt de nadruk op de verkoop van functionele binnenzonwering die de warmte weert, het licht filtert, of de kamer verduisterd.

Plisségordijnen van Verosol zijn zowel verkrijgbaar in gemetalliseerde als in niet-gemetallisseerde versie, dewelke budgetvriendelijk zijn. Er is keuze uit meerdere doeksoorten: ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, verduisterend.  Elk soort materiaal heeft zijn eigen zonwerende waarden, wat inhoudt dat iedere variant een andere mate van licht en warmte doorlaat. Op deze manier kunt u zelf  selecteren welke oplossing de beste is en welke het mooist bij het interieur past.

Net als bij het hele assortiment van Verosol is er bij de plissés een aluminiumlaagje op het doek aangebracht. Dit gemetalliseerde laagje op buitenzijde van het doek zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft én dat er nog doorkijk is naar buiten!

In de winter heeft dit metaallaagje als voordeel dat de warmte beter binnen blijft tijdens koude dagen. Het eindresultaat is dat de plissés een energiebesparende werking hebben, tot wel 25%, want zelfs met goed isolerend glas (HR++) verliezen ook moderne woningen veel warmte via de ramen.

Met de duo plissé verdubbelt Verosol uw comfort. Deze plissé combineert 2 stoftypes. Eén stof is voor overdag: inkijkwerend, maar met behoud van doorzicht. De andere stof verduisterend voor ‘s avonds. De ideale combinatie.

Verosol heeft een nieuwe manier van plaatsing ontwikkeld: de VeroFit.  De plissé kan nu in de ramen bevestigd worden via magneten. Er worden dus geen gaten meer in uw raam gemaakt. Enkel geschikt voor kleine ramen en vooral nuttig bij draai-kipramen.

Plissés worden standaard manueel bediend, maar kunnen ook met motor en zender.

Suncomfort geeft u graag advies in onze showroom of bij u thuis.