Structurele zonwering horizontaal (Renson)

icarus renson

Voor de realisatie van een optimale zonwering horizontaal kan eveneens gekozen worden uit een ruim gamma vaste of beweegbare alu systemen van Renson. We noemen dit structurele zonwering: ze zijn permanent aanwezig en kunnen niet ingerold worden. Alle types structurele zonwering hebben één ding gemeen: ze zijn efficiënt maar vormen tevens een esthetische meerwaarde voor uw woning. Met andere woorden: ze maken uw woning nog mooier en efficiënter.

U kan kiezen voor horizontale luifels boven het raam. Zulke zonneluifels bieden tijdens de zomer een goede beschaduwing zonder het uitzicht naar buiten te verstoren. Ze laten tijdens de winter, bij lage stand van de zon, de aangename zonnewarmte in uw woning binnen. Bovendien vormen ze een esthetische meerwaarde voor uw woning. Deze zonneluifels worden gevormd door Sunclips of Icarus lamellen. Deze lamellen zijn meestal vast, maar kunnen ook beweegbaar zijn.

Oplossingen op maat

Naast de standaard Sunclips of Icarus luifels, kunnen we met de lamellen van Renson op zoek gaan naar oplossingen op maat. Dit wil zeggen dat we met het Renson structurele zonwering gamma op zoek gaan naar een oplossing voor uw specifiek probleem.

Structurele zonwering kan ook verticaal tegen de woning bevestigd worden. Meer info (link naar verticale)

 

Wij begeleiden u, als RENSON® Ambassador,  graag in uw keuze voor het type structurele zonwering dat bij uw woning past.