Verandazonwering

gekoppelde topfix renson

topfix renson

Suncomfort begeleidt u graag in uw keuze van de perfecte verandazonwering.

Een veranda, serre of terrasoverkapping is vaak een extra leefruimte, met veel licht en natuurlijke warmte. Soms kan de temperatuur echter zo oplopen dat het onmogelijk wordt om van deze ruimte gebruik te maken. De ideale oplossing hiervoor is een horizontale doekzonwering. Dankzij het zonwerende doek worden warmte en licht tegengehouden. 

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden:

  • Topfix van Renson
    Wenst u te allen tijde gerust te zijn dat uw zonwering veilig mag uitgerold zijn. Dan kiest u best voor de Topfix van Renson. Met zijn Topfix ontwikkelde RENSON een horizontaal doekzonweringsysteem voor dakvensters, lichtstraten en veranda’s. Dit systeem combineert het ingenieuze geleidingssysteem van de Fixscreen®-technologie met een geïntegreerd spansysteem voor een optimale doekspanning. Klapperende en gescheurde doeken behoren dan ook definitief tot het verleden. De Topfix heeft slechts een kastje van 10 cm x 10,5 cm en kan rechtstreeks op de veranda geplaatst worden.
    Bij grotere oppervlaktes kunt u opteren voor een Topfix Max, de grote windvaste broer van de Topfix van Renson.
  • Weinor Sottezza
    De Sottezza van Weinor is een verandazonwering die onderaan uw verandadak geplaatst wordt. Op die manier wordt de verandazonwering beschermd door het glas van uw verandadak. Wind of regen hebben dus veel minder invloed op de levensduur ervan. Dit systeem is vooral aan te raden in een open structuur, omdat dan de grootste efficiëntie wordt bereikt.

U kan uw verandazonwering combineren met windvaste fixscreens aan de zijkanten voor een optimaal resultaat. Een verandazonwering kan ook geplaatst worden op een bestaande open constructie.

Wij begeleiden u, als RENSON® Ambassador en Weinor Top Partner,  graag in uw keuze voor type kast, bediening, kleur en doek.