Verticale lamellen

Natuurlijk hebben we ook verticale lamellen in ons assortiment: van textiel in verschillende transparanties en kleuren tot pvc of aluminium lamellen. De lamellen zijn kleurvast, makkelijk te onderhouden en bovendien heel hygiënisch. . Vertikale lamellen passen bovendien bij alle ramen: rondboograam, trapeziumraam of een simpel rechthoekig raam. Het kan allemaal en steeds op maat gemaakt.

Met mogelijke breedtes tot 6 meter zijn ze Ideaal voor schuiframen of grote glaspartijen. De lamellen zijn in verschillende breedtes en in verschillende materialen beschikbaar.

Met verticale lamellen kunt u de lichtintensiteit zelf eenvoudig regelen door de lamellen te draaien en zo privacy of schaduw te regelen. Zelfs de openingsfactor van de lamellen kunt u kiezen. Wilt u vooral warmte en licht in uw woning, kies dan voor een open en licht weefsel. Wilt u eerder te fel zonlicht buiten houden? Dan zijn er verticale lamellen in een dikkere stof of met een gesloten structuur en zelfs met een gemetalliseerde buitenlaag.

Alle lameltypes zijn brandvertragend, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor kantoren. Daarnaast zijn  kunststoflamellen anti-statisch en hebben ze hoge reflectie en absorptiewaarden.

Verticale lamellen zijn manueel of elektrisch te bedienen. Met een simpele druk op de schakelaar of afstandsbediening brengt u in geen tijd de gewenste sfeer in uw woning.