Vliegenramen

vliegenplissé

Niets zo vervelend als ’s nachts wakker worden om op muggenjacht te gaan! Tijdens warme nachten is het echter vervelend om alle ramen dicht te houden om die vervelende beestjes buiten te houden. Vliegenwering is hiervoor een ideale oplossing.

Vliegenramen:

Met vliegenramen kan u goed ventileren en gerust slapen met open raam. Het fijne, zwarte gaas houdt alle insecten buiten en is zo goed als onzichtbaar. Het stevig kader is volledig in aluminium, met hoekverbindingen in verstek. Vliegenramen worden met inox clipsen op het raam geklikt en zijn in de winter gemakkelijk afneembaar. Beschikbaar in alle RAL kleuren.

Vliegendeuren:

Tijdens warme dagen staat de deur naar uw terras vaak open. Ook daarlangs komen insecten naar binnen. Een geschikt type vliegendeur voor elke situatie:

  • Schuifvliegendeur Elegance
    Dit is het meest eenvoudige systeem: Een stevig alu kader met insectengaas schuift voor de deuropening op rails onder en boven . In het midden kan een horizontalegreep voorzien worden voor gemakkelijke bediening. U kan ook opteren voor de versie zonder middengreep = Elegance+ Dankzij het transparante gaas wordt uw vliegenschuifdeur dan bijna onzichtbaar. Deze deur kan worden voorzien van een dierenluik zodat ook uw huisdier naar binnen en buiten kan.
  • Scharnierende vliegendeur Elegance met of zonder kader
    Voor een scharnierende deur kan u ook vliegenwering laten plaatsen. In het midden is er een greep om de bediening gemakkelijk te maken. Het gaas is steeds zeer transparant. Optioneel is er een schopplaat voorzien onderaan. Dit laat u toe de deur te gebruiken met uw voet, indien u uw handen vol heeft op weg naar het terras. Een pomp zorgt er voor dat uw deur steeds weer zachtjes dicht valt na opening.
  • Plissé vliegendeur
    Deze vliegendeur bestaat uit opvouwbaar (harmonica) gaas. Hierdoor is de plissé erg discreet wanneer  u hem niet nodig heeft. U vouwt hem gewoon samen en enkel een alu verticaal kastje blijft over. Bovendien is deze plissé eenvoudig te verwijderen in de winter.