Avatar

“Voor de tweede maal in twee jaar tijd super tevreden over de hele lijn !! Van de allereerste kennismaking op een open-deurdag met de nodige vakkundige uitleg tot de snelle, correcte en perfecte uitvoering van de werken !

Hartelijke en welgemeende dank aan Elke en Koen ! Een meer dan welverdiende pluim voor het HELE Suncomfort-team Asse !

Ik kan dit familiebedrijf aan iedereen die plannen heeft in de toekomst ten zeerste aanbevelen …”

Familie V. uit Asse

Avatar

“Zeer vriendelijke ontvangst in de mooi toonzaal. De zaakvoerder komt zelf thuis ter plaatse om alles op te meten. Zeer snelle levering en plaatsing. Kan eigenlijk over de hele lijn suncomfort aanraden. Klantvriendelijkheid is voor mij een zeer belangrijke eis wanneer ik mijn geld uitgeef!”

Familie W. uit Asse

Avatar

We willen Suncomfort bedanken voor het keurige werk. Zelden hadden we te maken met zo’n goede vakmensen.

Familie V. uit Bambrugge

Avatar

“Wij zijn uiterst  tevreden met de vakkundigheid en efficiëntie van dit team. Prima service, vriendelijk, correct én perfecte afwerking! Topklasse!”

Familie R. uit Keerbergen

Avatar

“Toch nog even vermelden dat wij uitermate tevreden zijn over de producten (fixscreens) en uitgevoerde werken.”

Mijnheer D. uit Mechelen

Avatar

“De werken zijn heel goed en snel verlopen. Nogmaals bedankt aan de werkmannen.”

Mijnheer J. uit Zellik

Avatar

“Proper werk geleverd door jullie mannen. Goede mondreclame is hier op zijn plaats.”

Familie C. Uit Peuti

Avatar

Uiterst vriendelijk, behulpzaam en correct. De plaatsing van de rolgordijnen was perfect en het resultaat is heel mooi.

Familie D. uit Grimbergen

Avatar

“Super blij met onze Camargue en heel tevreden over de service van Suncomfort! Het juiste advies, een professionele plaatsing, een correcte opvolging, en dat samen met de charme en het persoonlijke karakter van een familiebedrijf. Een top team van uiterst bekwame en vriendelijke mensen.”

Familie V. uit Ternat

Avatar

Vriendelijke en professionele begeleiding, veel keuze en goede kwaliteit. Wij zijn heel tevreden!

Familie V. uit Koningslo

Avatar

Zeer professionele en vriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de gebruikte kwaliteit van de materialen. Bovendien zijn de werken volledig volgens de planning uitgevoerd. Kortom, een aanrader 😉

Familie P. uit Londerzeel

Avatar

“Hoewel ons project helemaal niet “standaard” genoemd kan worden wegens de vele technische uitdagingen tgv de specifieke situatie (lage dakoversteek, “halve” zijmuur,…), is Sun Comfort erin geslaagd om een volledig afsluitbare en perfect functionerende pergola te plaatsen die exact overeenkomt met wat wij ervan verwachtten.

Hun professionele aanpak, hun technische ervaring en hun bereidheid om met ons mee te denken, hebben ons van bij het begin aangenaam verrast.

Bedankt Elke, Koen en het hele team voor de goede service, de correcte opvolging evenals jullie flexibiliteit en enthousiasme. Het getuigt zonder meer van jullie passie voor de zaak !”

Familie M. uit Dilbeek

Avatar

“Voor zowel onze binnenzonwering als onze buitenzonwering deden we beroep op Suncomfort. We konden niet alleen rekenen op het uitgebreid advies van de charmante dames/verkoopsters in de showroom, bovendien konden we beroepen op de jarenlange expertise van de zaakvoerder en z’n team om de technische en architecturale moeilijkheden – waarmee ze op onze werf werden geconfronteerd – creatief en professioneel het hoofd te bieden om dit project kwalitatief én esthetisch tot een goed einde te brengen.”

Familie R. uit Ternat

Avatar

We zijn tevreden over personeel en manier van werken, waarvoor onze dank.

FAMILIE T. UIT LAKEN

Avatar

Graag zou ik jullie willen bedanken voor het snelle en professionele handelen naar aanleiding van mijn verlichting die niet werkte aan de overkapping. Er zijn reeds verschillende kleine mankementen in het verleden geweest die jullie zonder problemen en/of verzuchten zo snel mogelijk hebben opgelost, hiervoor mijn oprechte dank voor  jullie zaak. Ik zal  het niet nalaten om ‘suncomfort’ als een prima bedrijf aan te prijzen, zowel voor/tijdens als na de werken, wat in de huidige tijd haast niet meer voorkomt.
Dikke pluim!

Familie V. Uit Zemst

Avatar

Het genoegen was wederzijds, puik werk geleverd!

Familie G. uit Eizeringen

Avatar

De gasten hebben prima werk geleverd, we zijn tevreden!!

Familie L. uit Grimbergen