Avatar

We willen Suncomfort bedanken voor het keurige werk. Zelden hadden we te maken met zo’n goede vakmensen.

Familie V. uit Bambrugge

Avatar

“Super blij met onze Camargue en heel tevreden over de service van Suncomfort! Het juiste advies, een professionele plaatsing, een correcte opvolging, en dat samen met de charme en het persoonlijke karakter van een familiebedrijf. Een top team van uiterst bekwame en vriendelijke mensen.”

Familie V. uit Ternat

Avatar

“Voor zowel onze binnenzonwering als onze buitenzonwering deden we beroep op Suncomfort. We konden niet alleen rekenen op het uitgebreid advies van de charmante dames/verkoopsters in de showroom, bovendien konden we beroepen op de jarenlange expertise van de zaakvoerder en z’n team om de technische en architecturale moeilijkheden – waarmee ze op onze werf werden geconfronteerd – creatief en professioneel het hoofd te bieden om dit project kwalitatief én esthetisch tot een goed einde te brengen.”

Familie R. uit Ternat

Avatar

“Hoewel ons project helemaal niet “standaard” genoemd kan worden wegens de vele technische uitdagingen tgv de specifieke situatie (lage dakoversteek, “halve” zijmuur,…), is Sun Comfort erin geslaagd om een volledig afsluitbare en perfect functionerende pergola te plaatsen die exact overeenkomt met wat wij ervan verwachtten.

Hun professionele aanpak, hun technische ervaring en hun bereidheid om met ons mee te denken, hebben ons van bij het begin aangenaam verrast.

Bedankt Elke, Koen en het hele team voor de goede service, de correcte opvolging evenals jullie flexibiliteit en enthousiasme. Het getuigt zonder meer van jullie passie voor de zaak !”

Familie M. uit Dilbeek

Avatar

Zeer professionele en vriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de gebruikte kwaliteit van de materialen. Bovendien zijn de werken volledig volgens de planning uitgevoerd. Kortom, een aanrader 😉

Familie P. uit Londerzeel

Avatar

Vriendelijke en professionele begeleiding, veel keuze en goede kwaliteit. Wij zijn heel tevreden!

Familie V. uit Koningslo

Avatar

Uiterst vriendelijk, behulpzaam en correct. De plaatsing van de rolgordijnen was perfect en het resultaat is heel mooi.

Familie D. uit Grimbergen

Avatar

We zijn tevreden over personeel en manier van werken, waarvoor onze dank.

Familie T.