Buitenzonwering

Buitenzonwering zorgt voor een aangename temperatuur. Verder ook voor een  heerlijk schaduwrijk terras. Er zijn vele soorten buitenzonwering. Bekijk hier ons aanbod!

Screens of doekzonwering aan de buitenkant van je woning hebben heel wat voordelen. Zo helpen ze je om een heel jaar lang van je woning te genieten. En dat terwijl de doorkijk naar buiten ook behouden blijft.

Een veranda, serre of terrasoverkapping is vaak een extra leefruimte, met veel licht en natuurlijke warmte. Omdat de temperatuur er echter zo kan oplopen, kan je deze ruimte niet altijd gebruiken. De ideale oplossing hiervoor is een horizontale doekzonwering. Dankzij het zonwerende doek worden warmte en licht namelijk tegengehouden.

Buitenzonwering zorgt voor een aangename temperatuur. Structurele zonwering is dan weer zonwering met een esthetische meerwaarde en praktische voordelen. Deze zonwering wordt structureel in de buitenzijde van je woning verwerkt. Ter conclusie: deze zonwering is het perfecte visitekaartje voor je buitengevel. Je geniet bovendien van aangename temperaturen in je woning!

Rolluiken zijn het product bij uitstek om het comfort in je huis te verhogen. De ideale oplossing omdat ze niet alleen budgetvriendelijk zijn, maar ook tal van andere voordelen bieden.

Een buitenjaloezie is een ideaal alternatief voor doekzonwering. Vandaar dat je met buitenjaloezieën de temperatuur in je huis nog beter kan controleren. En dat ook met oog voor design.