Verandazonwering

Een veranda is vaak een extra leefruimte, net als een serre of een terrasoverkapping. Een extra leefruimte met ook veel licht en natuurlijke warmte. Soms kan de temperatuur echter zo oplopen dat het onmogelijk wordt om van deze ruimte gebruik te maken. De ideale oplossing hiervoor is een horizontale doekzonwering. Dankzij het zonwerende doek worden warmte en licht met name tegengehouden. 

Wij begeleiden je graag in de keuze van de ideale Verandazonwering van Renson of Weinor.

Er zijn verschillende soorten zonwering.  Zo is er zonwering voor horizontale of schuinliggende beglazing. Verder ook voor grote oppervlaktes of ondergemonteerde zonwering. Wij begeleiden je graag in de keuze van de ideale verandazonwering van Renson en Weinor.

Buitenzonwering brengt een aangename temperatuur in je woning
  • Topfix van Renson
    Wens je te allen tijde gerust te zijn dat je zonwering veilig mag uitgerold zijn? Dan kies je best voor de Topfix van Renson. Met zijn Topfix ontwikkelde Renson een horizontaal doekzonweringsysteem voor dakvensters, lichtstraten en veranda’s. Dit systeem combineert daarnaast het ingenieuze geleidingssysteem van de Fixscreen®-technologie met een geïntegreerd spansysteem voor een optimale doekspanning. Klapperende en gescheurde doeken behoren dan ook definitief tot het verleden. De Topfix heeft verder slechts een kastje van 10 cm x 10,5 cm en we kunnen deze rechtstreeks op de veranda plaatsen.
    Bij grotere oppervlaktes kan je opteren voor een Topfix Max, de grote windvaste broer van de Topfix van Renson.
  • Weinor Sottezza
    De Sottezza van Weinor is een verandazonwering die onderaan je verandadak geplaatst wordt. Op die manier wordt de verandazonwering beschermd door het glas van je verandadak. Wind of regen hebben dus veel minder invloed op de levensduur ervan. Dit systeem is vooral aan te raden in een open structuur, omdat dan de grootste efficiëntie wordt bereikt.