Zonneluifels

Zonneluifels zijn ideaal om bij alle temperaturen te genieten van je interieur. Onder je Weinor zonneluifel kan je ook genieten van de heetste dagen van het jaar. ’s Avonds blijft het langer warm onder uw zonnescherm vanwege de beschutting en overdag verkleurt je interieur niet en blijft de binnentemperatuur aangenaam.

Wij begeleiden je graag in de keuze van de ideale  Zonneluifel voor jouw terras!

Een standaard Weinor zonneluifel is vooral nuttig op een zuid gelegen terras. Is jouw terras eerder naar het westen gericht? Dan heb je wellicht last van laagstaande zon. Je kan dan kiezen voor een zonwering met mobiele volant. Uit de voorlijst kan je dan een verticaal doek rollen. Dit doek beschermt je tegen warmte en invallen zonlicht, maar behoudt dankzij kleine gaatjes toch het zicht op de tuin.

Wat zijn de mogelijkheden bij de keuze van de zonnetenten:

  • Gesloten cassette

Al onze zonneluifels zijn voorzien van een gesloten cassette. Het zonwerende doek wordt daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Deze cassette is altijd beschikbaar in alle RAL-kleuren voor een perfecte match met uw gevel.  Weinor heeft bovendien 46 standaardkleuren. Verschillende vormen van luifels zijn mogelijk, afhankelijk van de grootte.

  • Verlichting

Om extra te genieten van je Weinor zonnetent, kan je LED lichtjes laten voorzien in de kast. Andere terrasverlichting wordt dan overbodig. Je kan zo ook ‘s avonds nog genieten onder je luifel.

  • Warmtewerend doek

De keuzemogelijkheden van jouw warmtewerend doek zijn eindeloos! De kleur van je doek bepaalt de temperatuur, de sfeer en de lichtintensiteit onder je doek en in je woning. De doeken van Weinor houden ook de schadelijke UV stralen tegen en beschermen zo je meubels tegen verkleuring. Alle doeken zijn water-, vuil- en olie afstotend. De long-life arm (zie verder) garandeert een uitstekende doekspanning.

  • Motor

Al onze zonnetenten zijn voorzien van een buismotor van Somfy of Becker. Dit garandeert de duurzaamheid van je luifel. Beide merken zijn immers nog steeds toonaangevend wanneer het gaat om automatisatie. Je kan je terraszonwering bedienen met een vaste schakelaar, een zender, via sensoren of met smartphone en tablet.

  • Long-life arm

Deze nieuwe arm is met een zeer hoog belastbare hightech-band uitgerust en op meer dan 100.000 cycli geest. De long-life arm garandeert een zeer stille loop. De scharnieren bestaan uit vormgesmeed aluminium. Dit betekent een lichte, maar zeer duurzame arm. Weinor geeft 10 jaar garantie op deze long-life arm.

  • Plaatsing met chemische verankering

Suncomfort plaatst alle zonneschermen met chemische verankering om ervoor te zorgen dat je jarenlang zorgeloos kan genieten.

Weinor is een absoluut A-merk en staat garantie voor topkwaliteit.