Gevelbekleding

Gevelbekleding maakt je woning uniek. Met de moderne aluminium gevelbekleding van Renson met name krijgt je woning een onderscheidend karakter. Hun Linius- en Linarte-gevelbekleding staan voor design en duurzaamheid. De keuze in kleur en uitvoering is oneindig, zodat het resultaat 100 procent aanleunt bij jouw smaak . De strakke aluminium gevelbekleding leent zich ook perfect voor binnenwanden. Men kan dus binnen en buiten naadloos op elkaar afstemmen.

Screens of een overkapping zorgen voor de juiste temperatuur

Linius

Linius lamellen zijn horizontale aluminium lamellen. Ze beschermen je woning tegen regen, wind en ongedierte. Het lamellenwandsysteem bestaat uit een verticale draagstructuur waaraan Linius lamellen horizontaal worden bevestigd. We kunnen verstekhoeken, deuren en poorten probleemloos integreren.
Renson heeft verschillende types van Linius lamellen:
  • Ze verschillen van grootte: lamellen met een stap van 33, 50 of 66mm. Smaak en situatie bepalen de keuze. De Linius lamellen zijn in alle RAL kleuren beschikbaar.
  • Ze verschillen van vorm: er zijn open en gesloten lamellen en lamellen met geïntegreerde insectenwering. Welke vorm je best kiest hangt af van de plaats waar de lamellen moeten komen

Linarte

Met de Linarte profielen kunnen gevels afgewerkt worden tot een strak geheel met verticale aluminium lamellen in verschillende uitvoeringen: zowel binnen als buiten, tot onder terrasoverkappingen toe. Ook poorten of deuren kunnen met dezelfde profielen bekleed worden en zo naadloos opgaan in een uniforme gevel. Het gevelsysteem bestaat uit individuele aluminium profielen die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. We kunnen ze verder ook  op een gepersonaliseerde manier afwerken met invullingen in hout of ledstrips. Deze lamel nodigt echt uit tot creativiteit.