Linius

Linius staat voor design en duurzaamheid. Met de moderne aluminium gevelbekleding van Renson krijgt je woning een uniek karakter. Hun Liniusgevelbekleding staat voor design en duurzaamheid. De keuze in kleur en uitvoering is oneindig, zodat het resultaat 100 procent aanleunt bij jouw smaak . De strakke aluminium gevelbekleding leent zich ook perfect voor binnenwanden. Men kan dus binnen en buiten naadloos op elkaar afstemmen.

Wij begeleiden je, als RENSON® Ambassador, graag in de keuze van de ideale Liniuswand.

Linius staat voor design en duurzaamheid. Linius lamellen zijn horizontale aluminium lamellen. Ze beschermen je woning tegen regen, wind en ongedierte. Het lamellenwandsysteem bestaat uit een verticale draagstructuur waaraan Linius lamellen horizontaal worden bevestigd. Verstekhoeken, deuren en poorten kunnen probleemloos geïntegreerd worden.

Liniusgevelbekleding van Renson zorgt ervoor dat je woning een uniek en eigentijds karakter krijgt. Interesse? We helpen je graag verder met advies.
Linius staat voor design en duurzaamheid
Linius staat voor design en duurzaamheid
Linius staat voor design en duurzaamheid
Linius staat voor design en duurzaamheid
Renson heeft verschillende types van Linius lamellen:
  • Ze verschillen van grootte: lamellen met een stap van 33, 50 of 66mm. Smaak en situatie bepalen de keuze. De Linius lamellen zijn in alle RAL kleuren beschikbaar.
  • Ze verschillen van vorm: er zijn open en gesloten lamellen en lamellen met geïntegreerde insectenwering. Welk u kiest hangt af van de plaats waar de lamellen moeten komen.