Outdoor living

Met Outdoor Living creëer je de ideale sfeer. En dat met name het hele jaar door. Zo geniet je altijd ten volle van het buitenleven.

Met de pergola of een terrasoverkapping van Renson creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig salon om te ontspannen met familie en vrienden, een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen. Met Outdoor living creëer je de ideale sfeer.

De Camargue Skye geeft je een open maar tegelijk geborgen gevoel. De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kan je immers naar wens roteren en zelfs volledig openschuiven dankzij de S-drive technologie. 

De Algarve is het minimalistisch design lamellendak van Renson. Ze wordt aan de gevel of vrijstaand gemonteerd. Een hedendaagse, klassieke of moderne woning? Dankzij de vele kleurencombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra ornamenten sluit de Renson Algarve immers altijd aan bij de stijl van jouw woning en tuin.

De Renson Algarve Canvas is een stijlvolle terrasoverkapping met een vast dak dat bestaat uit 2 ingenieuze lagen voor een extra stevig resultaat. De bovenste laag is met name een gelakte staalplaat met anti-condenslaag.

De Renson Aero is een lamellendak dat perfect wordt geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies. De dakstructuur wordt immers één met de woning waardoor het architecturale plaatje 100% klopt. 

De Renson Lapure staat synoniem voor een minimalistische designoverkapping aan je huis. De discrete aluminium kolommen van deze terrasoverkapping met doek passen perfect bij een moderne woning, maar in de Classic Line-uitvoering met kroonlijsten en ornamenten past de Renson Lapure ook prachtig bij een klassieke bouwstijl.

De gepatenteerde oprolbare zonnezeilen bieden een ‘trendy’ oplossing op gebied van zonwering. Met dit op maat gemaakt waterdicht schaduwdoek creëer je de perfecte schaduw waar je dat ook maar wil.

Onder je Weinor zonneluifel kan je ook genieten van de heetste dagen van het jaar. ’s Avonds blijft het met name langer warm onder je zonnescherm vanwege de beschutting en overdag verkleurt je interieur niet en blijft de binnentemperatuur aangenaam.

Een kwalitatieve parasol in de tuin is echt onmisbaar geworden als je in de beste omstandigheden wil genieten op zonnige dagen. Wist je trouwens dat een parasol de warmte vasthoudt en je zo ook ‘s avonds nog laat nagenieten van je favoriete plekje in tuin? 

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van Weinor is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen met name schuin af zodat het regenwater kan aflopen.