Camargue Skye

De Camargue Skye geeft je een open en tegelijk geborgen gevoel. De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kan je ook naar wens roteren en zelfs volledig openschuiven dankzij de S-drive technologie. Deze terrasoverkapping met verschuifbaar dak is dus ideaal om in de winter maximaal zonlicht binnen te laten en in de zomer de volle sterrenhemel te bewonderen. 

Wij begeleiden je, als RENSON® Ambassador, graag in de keuze van de ideale, gepersonaliseerde Camargue Skye voor je terras.

Deze overkapping is niet alleen erg functioneel, ze heeft ook heel strakke looks. Alle bedradingen, verankeringen en waterafvoeren zijn onzichtbaar weggewerkt. We kunnen de terrasoverkapping met verschuifbaar dak zowel vrijstaand als aan de gevel monteren. 
Deze terrasoverkapping met kantelende lamellen

Deze nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson® is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden. De lamellen bieden bescherming tegen de regen, zon en wind. In de zomer kan de warme lucht ontsnappen en in de winter kan het dak opengeschoven worden om op die manier volop van het zonlicht te genieten.

Doordacht design

Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels zijn weggewerkt. Ook onzichtbare grondbevestiging is mogelijk. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van de Skye® wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl we ook een uitzonderlijke duurzaamheid garanderen.

 Voordelen?

 • Oriënteerbare daklamellen om warme lucht af te voeren en als bescherming tegen zon, regen of wind
 • Openschuivende daklamellen voor maximale lichtinval en dus een wijds, open zicht
 • Het dak is in gesloten stand perfect vlak
 • Dubbelwandige lamel voor hogere sneeuwlasten evenals geluids- en warmte-isolatie
 • Synchrone aandrijving aan weerszijden van de lamellen: ook bij asymmetrische belasting opent en sluit het dak met een vloeiende beweging
 • Geen speling tussen de lamellen

S-Drive Technologie

Betrouwbare en duurzame draai- en schuiftechniek (tilt & stack) dankzij de gepatenteerde S-Drive Technologie.

Oneindige personalisatiemogelijkheden

Door het toevoegen van zijelementen onstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Deze bieden een bijkomende bescherming en zorgen ook esthetisch voor een mooie afwerking.

Windvaste, gemotoriseerde, verticale doekzonwering zorgt verder voor een beschermend cocoon. Dankzij het gedeeltelijke doorzicht van de doeken en eventuele crystalvensters blijft het zicht op de tuin altijd behouden.

Je kan verder ook opteren voor glazen schuifwanden. In combinatie met windvaste screens blijft ook het voordeel van de zonwering behouden.

Ook elegante schuifpanelen met windvaste screendoeken, houten of aluminium lamellen behoren tot de mogelijkheid. Hout laat zich stijlvol combineren met andere materialen.

We kunnen de zijden van de Camargue Skye voorzien van beweegbare of vaste wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Geïntegreerde windvaste doekzonwering – fixscreen
  Deze windvaste screens zitten volledig ingewerkt in het kader van de Camargue Skye. Ze houden met name de warmte, het licht en de wind tegen en zorgen ook voor privacy. Daaruit volgt dat, dankzij de kleine gaatjes in het doek, ook het outdoor living gevoel toch behouden blijft. Lees meer…
 • Loggia panelen – sfeer, look en efficiëntie
  De Loggia schuifpanelen zijn ook een perfecte oplossing voor het afsluiten van de zijkanten van je lamellendak. Zo weren ze met name de zon, de wind, de regen evenals de inkijk. Bovendien bieden ze een esthetische meerwaarde aan je terrasoverkapping. Deze panelen bestaan uit een slank aluminium kader gevuld met lamellen of een doek. De Loggia lamellen zijn beschikbaar in hardhout of aluminium. Lees meer…
 • Glazen wanden – perfecte bescherming en doorzicht
  Deze glazen wanden bieden een goede bescherming tegen wind en regen en zorgen er ook voor dat het zicht op je tuin nog volledig behouden blijft. We kunnen ze, indien nodig, verder ook aanvullen met screens om verder ook de warmte tegen te houden. Zo heb je de keuze Je uit vaste glaswanden en beweegbare glaswanden. Lees meer…
 • Linius wand 100% afsluiting met kleine design lamellen
  Je kan een deel van je zijwand afsluiten door middel van Linius lamellen. Deze lamellen vormen met name een volledige afsluiting. Lees meer…