Aero

De Renson Aero is perfect integreerbaar lamellendak. Dat kan met name in bestaande of nieuwe constructies. De dakstructuur wordt één met de woning waardoor het architecturale plaatje 100% klopt. Deze overkapping met kantelbare lamellen zorgt altijd voor een aangenaam leefklimaat op je terras.

Wij begeleiden je, als RENSON® Ambassador, graag in de keuze van de ideale Aero voor jouw terras.

Geplaatst in een opening of rustend op twee verticale muren … je overkapping op maat wordt altijd tot op de millimeter correct gefabriceerd. Wil je wat sfeer brengen onder de Aero Canvas? Werk deze dan af met stijlvolle ledverlichting !

De Renson Aero is een overkapping met kantelbare lamellen die zorgt voor een aangenaam leefklimaat op je terras. Je bepaalt de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Je kan het lamellendak afwerken met tal van opties. Maak het jezelf gemakkelijk met een regen- en windsensor om de lamellen van je overkapping automatisch te regelen. Doorzichtige lamellen in het dak zorgen voor een natuurlijke lichtinval en met een geïntegreerde sfeerverlichting of UpDown leestrips wordt je terras het hele jaar door een plek om heerlijk te cocoonen.

De Aero Canvas is een overkapping op maat die zich naadloos integreert in nieuwe of bestaande constructies. Het vaste dak kent een minimalistisch design, hét geheim om een zo mooi mogelijk geheel te vormen met de woning. Deze overkapping op maat bestaat uit een bovendak van sterk metaal dat onderaan is afgewerkt met de esthetische Fixscreen. Een dergelijke overkapping met doek is dan ook perfect waterdicht en oogt tegelijk uiterst zacht en smaakvol.

  • Minimaal design voor subtiele integratie
  • Inzetbaar in elke stijl
  • Maatwerk op de mm nauwkeurig
  • Koppelbaar tot 6 x 6 m