Zeilzonwering

Oprolbare zonnezeilen zijn trendy. De gepatenteerde oprolbare zonnezeilen bieden een ‘trendy’ oplossing op gebied van zonwering. Met dit op maat gemaakt waterdicht schaduwdoek creëer je de perfecte schaduw waar je maar wil.

Wij begeleiden u graag in de keuze van de ideale Zeilzonwering voor uw terras

De schaduw als kunst: dat is de slogan van Soliday! Soliday ontwerpt zeilzonweringen die het onmogelijke mogelijk maken. In situaties waar een terrasoverkapping of traditionele zonneluifel geen oplossing kunnen bieden, kan je met een Soliday zeilzonwering toch schaduw brengen op je terras. Bovendien zorgt een zeilzonwering ook voor een speelse en moderne look aan je woning. Een instant zomers terrasjesgevoel verzekerd!
Er zijn verschillende types zonnezeilen:

  • De volledige automatische Soliday-C heeft een slanke oprolas , is altijd diagonaal en kan vrijstaand of met 1 muurpunt of tussen muren worden gemonteerd. Het biedt bedieningscomfort op het hoogste niveau. Wind- en zonsensoren zorgen voor een zelfregulerende besturing van het zeilsysteem. Met een afstandsbediening kan je het zeil eenvoudig bedienen.
  • De Soliday-CS heeft een oprolas tegen de gevel en heeft een grotere oprolas dan de Soliday-C. De soliday-CS wordt met behulp van een horizontale, motoraangedreven as aan de muur opgerold zoals een klassieke luifel.  Dmv een gepatenteerde systeemoplossing kan het zeil met één druk op de knop tot 7 m automatisch worden uitgerold. Het zeil kan een driehoekige vorm met mast hebben, of een vierhoekige vorm met twee masten.
  • De Soliday-A is een manueel systeem met vaste as. De palen kunnen (indien gewenst, vb tijdens de wintermaanden) worden weggehaald.
  • De Soliday-M is een manueel systeem met flexibele oprolas. Ook hier kunnen de palen worden weggehaald.