Overgordijnen

Voegen sfeer toe aan je interieur

Zeg je openschuivende of overgordijnen, dan zeg je veelzijdigheid. Dit type raamdecoratie past perfect in elk interieur. Overgordijnen van Couture komen zowel in moderne woningen als in klassieke interieurs perfect tot hun recht.  

Overgordijnen op maat van jouw woning

Wil je je woning sfeervol aankleden, dan kies je best voor overgordijnen. Elke gordijnstof heeft zijn eigen unieke uitstraling en structuur.  Sommige stoffen hebben een dichte structuur en houden niet enkel het zonlicht tegen, maar ook de volledige inkijk van buitenaf. Er bestaan tevens overgordijnen die de ruimte volledig verduisteren. Er bestaan ook lichte stoffen die de inkijk beperken, maar waar je nog goed kan doorkijken. Uiteraard gebruiken wij enkel de beste materialen waardoor de gordijnen soepel vallen en een leven lang meegaan! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat je overtuigen door de voordelen

Waar overgordijnen vroeger een standaard raamdecoratie waren, krijgen ze tegenwoordig meer en meer een functie in het interieur en design van je woonruimte. Naast hun decoratieve aspect kunnen ze ook functioneel zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor openschuivende gordijnen die isolerend, brandvertragend of geluidsdempend zijn.

Heb je interesse in overgordijnen? Vraag vrijblijvend je gratis offerte aan voor gordijnen op maat of neem contact met ons op. Ben je eerder op zoek naar rolgordijnen of plisségordijnen? Wij helpen je met alle plezier verder! 

Bekijk zeker ook onze video's

Gordijnen op maat nodig?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.