Terrasoverkapping met doek

De terrasoverkapping die perfect past bij elke woning 

Breng jij de zomermaanden ook het liefst in je tuin door? Een terrasoverkapping met doek van Renson biedt de perfecte oplossing voor iedereen die graag de schaduw opzoekt tijdens een lunch of diner in zijn tuin of op zijn terras.

Wat is een terrasoverkapping met doek?

Tijdens de zoektocht naar de geschikte zonwering voor een terras grijpt men nog vaak terug naar een klassiek knikarmscherm. Toch bestaat er al enige tijd een beter alternatief: een terrasoverkapping met doek. Dat is een screendak met vaste structuur en een verankering in de grond. Het beschermt je tegen zon, regen en wind zodat geen enkele weersituatie je nog tegenhoudt om van de buitenlucht te genieten!

Met zijn minimalistisch design is de Renson Lapure een overkapping die bij elke woningstijl past. Het is ook de perfecte keuze als je je terras wilt uitbreiden met accessoires. Bovendien kun je de overkapping volledig openen. Zo geniet jij van de sterrenhemel op een mooie zomeravond!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat je overtuigen

Ben je benieuwd waarom je zou moeten kiezen voor een terrasoverkapping met doek? Wij leggen het je graag uit: 

  • De Renson Lapure is bestand tegen windstoten van maar liefst 100km/u.
  • Het minimalistisch design past perfect bij elke woningstijl.
  • Je breidt je terrasoverkapping makkelijk uit met accessoires.
  • Het dak kan volledig open.  

Wil je meer weten? Lees dan zeker onze brochure.

Helemaal overtuigd van de vele voordelen van een terrasoverkapping met doek? Neem dan snel contact met ons op of vraag je gratis offerte aan. Wij staan graag voor je klaar!Ben je eerder op zoek naar een terrasoverkapping met lamellen of een vast dak? Wij helpen je met veel plezier verder! 

Is dit de terrasoverkapping die jij wil?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.