Vouwgordijnen

Dé trend in binnenzonwering

Zonwerende vouwgordijnen van Verosol, ook wel roman blinds genoemd, zijn één van de nieuwere trends in binnenzonwering. Deze gordijnen bevatten aan de buitenkant een heel dunne laag aluminium waardoor ze een isolerende en reflecterende werking hebben, terwijl de doorkijk behouden wordt. Al onze vouwgordijnen zijn het resultaat van een samenwerking tussen Couture en Verosol.

Houdt licht en warmte tegen

Vouwgordijnen, ook wel roman blinds of stores américains genoemd, geven meteen een gezellige uitstraling aan je interieur. Elke vouwgordijnstof heeft zijn eigen unieke uitstraling en structuur. Zonwerende vouwgordijnen, zijn één van de nieuwere trends in binnenzonwering. Deze gordijnen bevatten vaak aan de buitenkant een heel dunne laag aluminium waardoor ze een isolerende en reflecterende werking hebben, terwijl de doorkijk behouden wordt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom kiezen voor vouwgordijnen?

Waarom moet je kiezen voor vouwgordijnen? Wij sommen graag de belangrijkste voordelen voor je op:

  • Vouwgordijnen hebben stoffen met verschillende functies: ze kunnen licht temperen, verduisteren of de warmte buiten houden.
  • Ze voegen een esthetische waarde toe aan je woning.
  • Ze zorgen overdag voor privacy.

Heb je interesse in zonwerende vouwgordijnen? Blader door onze brochure, neem contact met ons op of vraag je vrijblijvende offerte voor gordijnen op maat aan. Ben je eerder op zoek naar plisségordijnen of overgordijnen? Onze experts helpen je graag verder!

Gordijnen op maat nodig?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.