Zonneluifels

De ideale keuze voor je terras

Met de zonneluifels van Weinor of Harol geniet je ook op de warmste dagen van het jaar van je terras of woning. Overdag blijft de temperatuur op je terras lekker aangenaam dankzij dit type zonwering, ’s avonds hou je de avondkoelte tegen. Zonneluifels hebben heel wat te bieden. Lees daarom zeker onze brochure – zonweringdoek en brochure – terrasgenot voor meer informatie.

De beste bescherming tegen zon

Met een zonneluifel van Weinor of Harol tover je de warmste plekken van je terras of tuin om tot een aangename plek met veel schaduw. De zonneluifel wordt eenvoudig aan de gevel gemonteerd en kan horizontaal openschuiven om ook op de warmste dagen bescherming te bieden tegen de directe zon. De oriëntatie van je terras is erg bepalend voor het type zonneluifel dat je kiest. Zo kunnen we laagstaande zon tegengaan dankzij een mobiele volant in de voorlijst. Al onze doeken zijn waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat, gecombineerd met voldoende helling, je gewoon kan verder genieten van je terras bij lichte regenval. Wij helpen jou graag de ideale luifel te kiezen.

Een zonneluifel heeft heel wat te bieden 

Een zonneluifel kan je ook kennen onder de naam ‘zonnetent’ of ‘zonnescherm’. Kies je voor een zonneluifel? Dan is er heel wat mogelijk: 

  • De gesloten cassette beschermt het doek tegen vuil en weersinvloeden.
  • LED-verlichting kan zowel in de kast als in de armen.
  • Het warmtewerend doek beschermt jou en je meubels tegen de zon.
  • De buismotor van Somfy of Becker garandeert de duurzaamheid.
  • De plaatsing gebeurt met chemische verankering.

Ben je helemaal overtuigd van een zonneluifel? Blader door onze brochure, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ben je eerder op zoek naar een windvast/waterdicht systeem, een zonnezeil of een parasol? Wij helpen je met veel plezier verder!

Is dit de zonwering waar je naar op zoek bent?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.