Projecten

Want elk project heeft zijn inspirerend kantje

Dankzij Suncomfort geniet jij het hele jaar door van jouw buitenruimte, of het nu een terras of tuin is! Onze uitgebreide collectie outdoor living biedt voor ieder wat wils en is bovendien telkens op maat gemaakt. Daarvoor werken we graag samen met professionals uit aanleunende sectoren. Benieuwd welke projecten wij allemaal gerealiseerd hebben? Ontdek het hieronder.

Onze meest memorabele projecten

Want niets is onmogelijk

Bent u geïnteresseerd?

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat klanten van ons vinden

Yolande Moerenhout
Yolande Moerenhout
08/12/2023
Reeds vele jaren tevreden klant bij Suncomfort, voor buitenzonwering (verticale en horizontale screens) en binnenzonwering (jaloezieën). Degelijk materiaal en professionele plaatsing, goede service-na-verkoop (alhoewel nog maar nauwelijks nodig gehad). Een aanrader!
kathleen de neve
kathleen de neve
25/11/2023
Na jaren dienst begaf onze Somfy zender het door een lekkende batterij. Één telefoontje naar Suncomfort : ze schoten daar meteen in actie en volgden de verzending op (die via de post wat vertraging had opgelopen). Heel fijn contact.
Ward Janssens
Ward Janssens
08/11/2023
We hebben recent op de kinderkamers rolluiken laten plaatsen door Suncomfort en zijn zeer tevreden van de samenwerking. Zowel het advies tijdens het plaatsbezoek, verdere communicatie tijdens bestelling, als de plaatsing van de rolluiken zijn zeer vlot verlopen. De plaatsing zelf was op een uurtje afgerond en we zijn op dit moment zeer tevreden van het resultaat!
Leen Van de Velde
Leen Van de Velde
06/11/2023
Aanrader. Van bezoek aan toonzaal met deskundige uitleg tot en met het plaatsen van de zonnewering door professionele en zeer voorname plaatsers.
Jolanta Stanczuk
Jolanta Stanczuk
02/10/2023
Ik ben zeer tevreden over het werk van Suncomfort. Zowel in de klantendienst als op het veld werken betrokken, professionele en zeer vriendelijke mensen. Ik zou het zeker aan anderen aanbevelen.
Christophe Van Nieuwenhove
Christophe Van Nieuwenhove
25/09/2023
Verschillende werken uitgevoerd met Suncomfort: -ze zijn zeer reactief -alle afspraken werden gerespecteerd. -goede communicatie Suncomfort is zeker aan te raden, we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Nogmaals bedankt aan de hele team.
Geert De Paepe
Geert De Paepe
21/09/2023
Heel tevreden over het geleverde werk van Sun Comfort. Ook de service erna.Een aanrader! Geert & Veerle
Danny Goderis
Danny Goderis
15/09/2023
We zijn zeer tevreden over de plaatsing en het mooie resultaat van ons nieuwe rolluik.
Dirk De Ruyck
Dirk De Ruyck
14/09/2023
Correct en perfecte afwerking!
Emmanuel Catez
Emmanuel Catez
13/09/2023
Travail de qualité et propre. Aide dans le choix le plus adapté et individualisé. Peu de firmes travaillent avec la marque Weinor qui est qualitativement et esthétiquement supérieure à ce qui se fait en général. Un choix donc pour le long terme. Merci