Parasols

Geniet optimaal van de zonnige dagen

Als je optimaal wil genieten van de zon, dan is een kwalitatieve parasol van Prostor een absolute must voor je tuin. Wist je trouwens dat een parasol de warmte ook vasthoudt? Zo kan je ’s avonds nog laat genieten van je favoriete plekje in je tuin! 

De stijlvolle parasols van Prostor

Kies je voor een parasol van Prostor, dan kies je voor een stijlvol design gemaakt van zeer kwalitatief materiaal. Bovendien zijn deze parasols zeer gebruiksvriendelijk en zijn ze erg eenvoudig te openen en te sluiten dankzij het unieke One Move system.

Het meest gekende type is ongetwijfeld de klassieke, vrijstaande parasol. Maar misschien weet de zweefparasol je wel te overtuigen? Bij dit type staat de voet naast de tafel en kan je, afhankelijk van waar de zon staat, het doek draaien voor meer schaduw. Of je kan gaan voor een muurparasol met telescopische arm. Ontdek alle modellen in onze brochure.

Waarom kiezen voor een parasol?

  • Met een parasol kan je een groot oppervlak bedekken: tot 38m² schaduwplezier.
  • Vrijstaand te plaatsen in je tuin.
  • Waterafstotende doeken, die je beschermen tegen lichte regenval.
  • Zonwerende doeken die je huid en je meubels beschermen tegen de zon.
  • Gemakkelijk op te bergen voor de winter met handige beschermhoes.

Helemaal overtuigd van de vele voordelen die parasols te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op of vraag je gratis offerte aan. Ben je eerder op zoek naar een ander type zonwering zoals zonneluifels of een zonwerend doek? Wij helpen je met veel plezier verder! 

Is dit de zonwering waar je naar op zoek bent?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.