PROSTOR

Jouw specialist in parasolsystemen

Prostor is al 50 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van innovatieve parasolsystemen, pergola’s en schaduwzeilen. Door op maat gemaakte oplossingen te bieden, zorgt Prospor ervoor dat de beschikbare ruimte op jouw terras optimaal benut wordt. Zo geniet jij van een aangename buitenruimte!

Functionaliteit in een modern jasje

Het bedrijf combineert topkwaliteit met een stijlvol design dat voldoet aan de nieuwste trends en gebruiksvriendelijke functionaliteit, waardoor je moeiteloos van je parasol of schaduwzeil kunt genieten. De producten worden vervaardigd uit superieur aluminium en een hoogwaardig doek, wat zorgt voor een duurzame en slimme oplossing voor je tuin of terras.

Ben je op zoek naar de geschikte parasol voor jouw terras of tuin? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.