Ons verhaal

Wie is Suncomfort

Suncomfort is een op en top familiebedrijf gespecialiseerd in zowel binnen- en buitenzonwering, als outdoor living, raamdecoratie, gevelbekleding en rolluiken.

Familiebedrijf waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen.

Suncomfort is een familiebedrijf uit Vlaams-Brabant (Asse) dat werd opgericht in 2004. Kwaliteit en service komen bij ons steevast op de eerste plaats. Door onze jarenlange ervaring hebben wij intussen een selectie aan leveranciers waarvan wij overtuigd zijn dat ze enkel topkwaliteit bieden. Naast de kwaliteit van onze producten ligt onze focus ook op de kwaliteit van onze service. Dit zowel vóór, tijdens als na de aankoop.

Belangrijk voor ons is om steeds mee te denken met onze klanten en op zoek te gaan naar een oplossing op maat. Dankzij onze eigen montageploeg kunnen wij plaatsingen steeds tot in de kleinste details verzorgen. Toch nog een probleem na de plaatsing? Wij stellen alles in werk om dit zo snel mogelijk op te lossen!

SMUK en Suncomfort slaan de handen in mekaar

Op 12 december 2022 bundelde Suncomfort de krachten met SMUK. Hierdoor verhuisde het magazijn naar Aalst en groeit het aanbod van SMUK met Renson gevelbekleding, structurele zonwering en gordijnen. Suncomfort brengt een digitalisatie én een expertise op het vlak van projecten met zich mee, om nieuwe en bestaande klanten in Aalst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ben je helemaal warm gelopen van Suncomfort? Wij verwelkomen je graag in onze showrooms in Asse en Aalst. Hier kan je een groot deel van onze producten komen bekijken en uitproberen. Daarnaast staat ons team altijd voor je klaar met passend advies over onze prodcuten!

Didier Loomans
Didier Loomans
21/01/2023
Alles zeer in orde, duidelijke info tijdens bezoek, correcte afspraken, levering op tijd, netjes geplaatst en werken zeer netjes ter plaatse!
Wim Delestinne
Wim Delestinne
14/12/2022
We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Suncomfort. Vanaf het begin deskundig geholpen in de showroom waarbij men de tijd nam om de beste oplossing voor te stellen. Ook de plaatsing is met de nodige zorg en professionaliteit uitgevoerd.
Elien Logghe
Elien Logghe
02/12/2022
Recent een windvast screen op zonne-energie laten plaatsen door Suncomfort. Screen is van hoogstaande kwaliteit en zeer netjes geplaatst. Bovendien is het hele Suncomfort team, van verkoop over administratie tot montage, uiterst klantvriendelijk. Communicatie is zeer snel, proactief en gemaakte afspraken worden erg stipt opgevolgd. Kortom, Suncomfort is wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloos en kwalitatief project wenst.
Ludo Michiels
Ludo Michiels
29/09/2022
De camargue van Renson werd netjes geplaatst. De opties zijn ruim en we genieten er met volle teugen van. De service van Suncomfort was heel goed. Je betaalt er een zekere prijs voor maar krijgt er veel van terug. Doen!!
Alex Boon
Alex Boon
30/08/2022
Zeer goede info , gezien onze beperkte vraag namelijk 1 screen direct offerte opgemaakt . Top
Walter Maldeghem
Walter Maldeghem
12/08/2022
These people are top!!!
Kristien Droessaert
Kristien Droessaert
16/06/2022
Enorm vriendelijke en professionele ontvangst. Héél degelijk kwaliteit, héél stipt !
Guido Van Ransbeeck
Guido Van Ransbeeck
13/06/2022
Na een moeilijke start - de rolluik werd niet correct geplaatst waardoor ze verschillende malen defect raakte - werden we uiteindelijk toch goed geholpen.Wel jammer dat we in eerste instantie zelf werden 'beschuldigd' van het defect raken van de rolluik, en dat de techniekers zelf geen oplossing konden vinden voor het probleem.Ik heb hen er persoonlijk op moeten wijzen dat de rolluik scheef trok. Het is ook dankzij tussenkomst van de fabrikant zelf dat er juiste coclusies werden getrokken. Enfin, ik wil suncomfort het voordeel van de twijfel geven, daarom toch 4 sterren.....de rolluik doet het tot nu perfect, en hopelijk blijft dit zo. En alles werd onder garantie geregeld, mooi zo.
Daniel Marchand
Daniel Marchand
21/04/2022
Enkele jaren 12 zonne rolluiken laten plaatsen corect geplaats,alles op een halve dag ,en heel te vreden dany m.

Renson Premium ambassador

Als jarenlange verdeler van Renson hebben wij 100% ervaring met hun producten. Zowel de commerciële als technische productkennis zijn hier van cruciaal belang. Daarbovenop garanderen wij de meest professionele begeleiding. Wij zijn enorm trots dat wij tot deze exclusieve groep van ambassadeurs behoren! 

Suncomfort - Premium Ambassador

Bent u geïnteresseerd?

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen