Ons verhaal

Wie is Suncomfort

Suncomfort is een op en top familiebedrijf gespecialiseerd in zowel binnen- en buitenzonwering, als outdoor living, raamdecoratie, gevelbekleding en rolluiken.

Familiebedrijf waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen.

Suncomfort is een familiebedrijf uit Vlaams-Brabant (Asse) dat werd opgericht in 2004. Kwaliteit en service komen bij ons steevast op de eerste plaats. Door onze jarenlange ervaring hebben wij intussen een selectie aan leveranciers waarvan wij overtuigd zijn dat ze enkel topkwaliteit bieden. Naast de kwaliteit van onze producten ligt onze focus ook op de kwaliteit van onze service. Dit zowel vóór, tijdens als na de aankoop.

Belangrijk voor ons is om steeds mee te denken met onze klanten en op zoek te gaan naar een oplossing op maat. Dankzij onze eigen montageploeg kunnen wij plaatsingen steeds tot in de kleinste details verzorgen. Toch nog een probleem na de plaatsing? Wij stellen alles in werk om dit zo snel mogelijk op te lossen!

SMUK en Suncomfort slaan de handen in mekaar

Op 12 december 2022 bundelde Suncomfort de krachten met SMUK. Hierdoor verhuisde het magazijn naar Aalst en groeit het aanbod van SMUK met Renson gevelbekleding, structurele zonwering en gordijnen. Suncomfort brengt een digitalisatie én een expertise op het vlak van projecten met zich mee, om nieuwe en bestaande klanten in Aalst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ben je helemaal warm gelopen van Suncomfort? Wij verwelkomen je graag in onze showrooms in Asse en Aalst. Hier kan je een groot deel van onze producten komen bekijken en uitproberen. Daarnaast staat ons team altijd voor je klaar met passend advies over onze prodcuten!

Daniël Van Ginderdeuren
Daniël Van Ginderdeuren
09/05/2024
De eerste contacten via telefoon en mail met het team 'Suncomfort' verliepen zeer vlot. Het onthaal in de toonzaal en de uitleg over de screens was duidelijk en volledig. De gemaakte afspraken (leveringstermijn, plaatsing) werden correct nageleefd. De plaatsing, door een professioneel team, werden uitstekend uitgevoerd. Ik ben een zeer tevreden klant en zou Suncomfort zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.
Denis Henrotte
Denis Henrotte
18/04/2024
Très tres content du travail fait pour l installation de screens. Respect les delais. Très bon services apres vente Je recommande fortement
Yolande Moerenhout
Yolande Moerenhout
08/12/2023
Reeds vele jaren tevreden klant bij Suncomfort, voor buitenzonwering (verticale en horizontale screens) en binnenzonwering (jaloezieën). Degelijk materiaal en professionele plaatsing, goede service-na-verkoop (alhoewel nog maar nauwelijks nodig gehad). Een aanrader!
kathleen de neve
kathleen de neve
25/11/2023
Na jaren dienst begaf onze Somfy zender het door een lekkende batterij. Één telefoontje naar Suncomfort : ze schoten daar meteen in actie en volgden de verzending op (die via de post wat vertraging had opgelopen). Heel fijn contact.
Ward Janssens
Ward Janssens
08/11/2023
We hebben recent op de kinderkamers rolluiken laten plaatsen door Suncomfort en zijn zeer tevreden van de samenwerking. Zowel het advies tijdens het plaatsbezoek, verdere communicatie tijdens bestelling, als de plaatsing van de rolluiken zijn zeer vlot verlopen. De plaatsing zelf was op een uurtje afgerond en we zijn op dit moment zeer tevreden van het resultaat!
Leen Van de Velde
Leen Van de Velde
06/11/2023
Aanrader. Van bezoek aan toonzaal met deskundige uitleg tot en met het plaatsen van de zonnewering door professionele en zeer voorname plaatsers.
Jolanta Stanczuk
Jolanta Stanczuk
02/10/2023
Ik ben zeer tevreden over het werk van Suncomfort. Zowel in de klantendienst als op het veld werken betrokken, professionele en zeer vriendelijke mensen. Ik zou het zeker aan anderen aanbevelen.
Christophe Van Nieuwenhove
Christophe Van Nieuwenhove
25/09/2023
Verschillende werken uitgevoerd met Suncomfort: -ze zijn zeer reactief -alle afspraken werden gerespecteerd. -goede communicatie Suncomfort is zeker aan te raden, we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Nogmaals bedankt aan de hele team.
Geert De Paepe
Geert De Paepe
21/09/2023
Heel tevreden over het geleverde werk van Sun Comfort. Ook de service erna.Een aanrader! Geert & Veerle

Renson Premium ambassador

Als jarenlange verdeler van Renson hebben wij 100% ervaring met hun producten. Zowel de commerciële als technische productkennis zijn hier van cruciaal belang. Daarbovenop garanderen wij de meest professionele begeleiding. Wij zijn enorm trots dat wij tot deze exclusieve groep van ambassadeurs behoren! 

Suncomfort - Premium Ambassador

Bent u geïnteresseerd?

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen