Ons laatste nieuws

Blogs over binnen- en buitenzonwering

Bij Suncomfort staan we niet stil. Of het nu gaat om nieuwe producten, niet te missen acties of opendeurdagen… We hebben altijd wat nieuws te vertellen! Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en updates? Lees dan onze maandelijkse blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bekijk hier onze nieuwtjes

Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

verandazonwering topfix solar
verandazonwering topfix solar

NIEUW!! Topfix SOLAR

Vanaf nu is de Renson Topfix ook beschikbaar op solar energie.

Lees meer

Vacature – commercieel medewerker voor Asse gezocht

Ben jij onze nieuwe commercieel medewerker?

Lees meer

Gebouw Aalst

Opendeurweekend 16 en 17 maart 2024

Op 16 en 17 maart verwelkomen wij jullie graag met een hapje en drankje in onze showroom te Zellik (Asse) en te Erembodegem (Aalst) tussen 10u en 17u.

Lees meer

Opendeurweekend 30 september en 1 oktober

Op 30 september en 1 oktober verwelkomen wij jullie graag met een hapje en drankje in onze showroom te Zellik (Asse) en te Erembodegem (Aalst)tussen 10u en 17u.

Lees meer

Renson connect solmate frisse woning - suncomfort

Renson, je SOLMATE voor een frisse woning

Renson je SOLMATE voor een frisse woning

Lees meer

Suncomfort - binnenzonwering - rolgordijn XXL - Steunen rolgordijnXXL - Rolgordijn voor grote raampartijen

De nieuwe rolgordijnen XXL

De nieuwe rolgordijnen XXL

Lees meer

terrasoverkapping met doek renson doek uitgerold - suncomfort

Je woning beschermen tegen de hitte

Extreme hittegolf in België meer en meer mogelijk

Lees meer

Opendeurdagen Maart 2023

Spring binnen of maak hieronder een afspraak!

Op 24, 25 & 26 Maart verwelkomen wij jullie graag met een hapje en drankje in onze showroom te Zellik (Asse) of Erembodegem (Aalst) op vrijdag tussen 10u en 20u & zaterdag en zondag tussen 10u en 17u.

Lees meer

Zonweringspecialist Suncomfort neemt Smuk over

Twee Renson Premium Ambassadorships (Aalst/Zellik) verenigd

Lees meer

Suncomfort - Cosy Day

Cosy Day 22 Oktober

Op 22 Oktober verwelkomen wij jullie graag met een hapje en drankje in onze showroom te Zellik (Asse) tussen 10u en 17u.

Lees meer

Suncomfort - xTerrasoverkapping met doek

Renson past prijzen aan vanaf 01/09/2022

We hebben de laatste jaren jammer genoeg enkel maar prijsverhogingen meegemaakt. Voor de eerste keer sinds onze samenwerking met Renson voeren ze een prijsdaling door.

Lees meer

Suncomfort - Camargue configurator

Begin met het bouwen van jouw nieuwe buitenbeleving

Met de Renson Outdoor Configurator kan je de terrasoverkapping van je keuze samenstellen met eindeloze personalisatiemogelijkheden.

Lees meer

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn. 

Wat klanten van ons vinden

Daniël Van Ginderdeuren
Daniël Van Ginderdeuren
09/05/2024
De eerste contacten via telefoon en mail met het team 'Suncomfort' verliepen zeer vlot. Het onthaal in de toonzaal en de uitleg over de screens was duidelijk en volledig. De gemaakte afspraken (leveringstermijn, plaatsing) werden correct nageleefd. De plaatsing, door een professioneel team, werden uitstekend uitgevoerd. Ik ben een zeer tevreden klant en zou Suncomfort zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.
Denis Henrotte
Denis Henrotte
18/04/2024
Très tres content du travail fait pour l installation de screens. Respect les delais. Très bon services apres vente Je recommande fortement
Yolande Moerenhout
Yolande Moerenhout
08/12/2023
Reeds vele jaren tevreden klant bij Suncomfort, voor buitenzonwering (verticale en horizontale screens) en binnenzonwering (jaloezieën). Degelijk materiaal en professionele plaatsing, goede service-na-verkoop (alhoewel nog maar nauwelijks nodig gehad). Een aanrader!
kathleen de neve
kathleen de neve
25/11/2023
Na jaren dienst begaf onze Somfy zender het door een lekkende batterij. Één telefoontje naar Suncomfort : ze schoten daar meteen in actie en volgden de verzending op (die via de post wat vertraging had opgelopen). Heel fijn contact.
Ward Janssens
Ward Janssens
08/11/2023
We hebben recent op de kinderkamers rolluiken laten plaatsen door Suncomfort en zijn zeer tevreden van de samenwerking. Zowel het advies tijdens het plaatsbezoek, verdere communicatie tijdens bestelling, als de plaatsing van de rolluiken zijn zeer vlot verlopen. De plaatsing zelf was op een uurtje afgerond en we zijn op dit moment zeer tevreden van het resultaat!
Leen Van de Velde
Leen Van de Velde
06/11/2023
Aanrader. Van bezoek aan toonzaal met deskundige uitleg tot en met het plaatsen van de zonnewering door professionele en zeer voorname plaatsers.
Jolanta Stanczuk
Jolanta Stanczuk
02/10/2023
Ik ben zeer tevreden over het werk van Suncomfort. Zowel in de klantendienst als op het veld werken betrokken, professionele en zeer vriendelijke mensen. Ik zou het zeker aan anderen aanbevelen.
Christophe Van Nieuwenhove
Christophe Van Nieuwenhove
25/09/2023
Verschillende werken uitgevoerd met Suncomfort: -ze zijn zeer reactief -alle afspraken werden gerespecteerd. -goede communicatie Suncomfort is zeker aan te raden, we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Nogmaals bedankt aan de hele team.
Geert De Paepe
Geert De Paepe
21/09/2023
Heel tevreden over het geleverde werk van Sun Comfort. Ook de service erna.Een aanrader! Geert & Veerle