Accessoires voor terrasoverkapping

Breng je buitenbeleving naar een nog hoger niveau

Met outdoor living creëer je de ideale sfeer en dat het hele jaar door. Zo geniet je steeds ten volle van het buitenleven. Met accessoires voor je terrasoverkapping breng je je buitenbeleving naar een nóg hoger niveau!

Haal het meeste uit je terrasoverkapping

Een exclusieve buitenbeleving, wie droomt daar nu niet van? De terrasoverkappingen van Renson zijn gemaakt uit de meest kwalitatieve en duurzame materialen. Bovendien kunnen ze volledig op maat gemaakt worden. Door accessoires toe te voegen aan je terrasoverkapping ga je voor de ultieme ervaring. Neem gerust een kijkje in onze brochure.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Fixscreen®

Windvaste screens die je beschermen tegen zon, regen en wind

  • Grote doekkeuze.
  • Mooi doorzicht van binnen uit, privacy van buiten uit.
  • Windbestendig tot 60 km/u.

Loggiapanelen

Met de zonwerende schuifpanelen creëer je een efficiënte zonwering waarmee je lichtinval en doorkijk naar wens aanpast.

De zonwerende schuifpanelen zijn opgebouwd uit een aluminium kader met manueel roteerbare of vaste lamellen in hout of aluminium.

Gesloten lamellenwand

Je kan de zijkant van je outdoor living afsluiten met de horizontale linius lamellen of de verticale linarte lamellen van renson. De linarte lamellen kan je bovendien voorzien van LED strips of houten accenten voor extra sfeer.

Glazen schuifwanden

Deze glazen wanden bieden een goede bescherming tegen wind en regen en zorgen ervoor dat het zicht op uw tuin nog volledig behouden blijft. Ze kunnen indien nodig worden aangevuld met screens om ook de warmte tegen te houden.

Mogelijke comfort opties

LED - verlichting

De hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor buitengebruik zijn beschikbaar in warm wit of puur wit. De sfeerverlichting van de Up Led is bovendien ook verkrijgbaar in RGB waarmee je de kleuren op elk moment kan aanpassen aan de gewenste sfeer.

Verwarming en muziek

Deze designbalk met verwarming en optioneel luidsprekers wordt geïntegreerd in de outdoor living.

Nieuw in het gamma en uniek op de markt is de vaste lamel met naadloos geïntegreerde verwarming.

De verwarming werkt met een korte golf infraroodstraler, die afgeschermd wordt door een hittebestendige zwarte keramische glasplaat.

De weerbestendige luidsprekers (120W) worden mooi ingewerkt in de designbalk en zijn te  bedienen via Bluetooth.

Lineo Luce

Een lamellendak kan tot 5 doorzichtige lamellen bevatten. Dit geeft meer openheid en licht onder de overkapping. De max. breedte van deze lamel is 4m. De luce lamel bestaat uit 8mm opaal warmtewerend veiligheidsglas.

Extra bescherming tegen de weersomstandigheden

Protecto: Dit beschermingsprofiel tussen de goot en de lamellen geeft een grotere bescherming tegen wind, stuifregen en sneeuw. Beweegt automatisch mee met de lamellen.

Waterdichte muuraansluiting: oplossing voor een waterdichte afsluiting tussen de Camargue en de gevel, zonder gebruik te maken van siliconen.

Op zoek naar accessoires voor jouw terrasoverkapping?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.