Rolgordijnen

Creëer de perfecte sfeer met rolgordijnen

Ben je op zoek naar rolgordijnen? Ontdek dan snel ons uitgebreid aanbod rolgordijnen van MHZ en Verosol! Van transparante tot verduisterende stoffen, van handmatige tot geautomatiseerde bediening… Bij Suncomfort bieden we voor elke behoefte een passende toepassing. Heb je vragen of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Maak een statement met jouw rolgordijnen

Ben je op zoek naar opvallende raamdecoratie? Kies uit de selectie rolgordijnen van MHZ of Verosol en geniet van mooie collecties, opvallende accenten en grotere afmetingen. Wist je trouwens dat het SKID rolgordijn is voorzien van een kastje en zijprofielen? Hierdoor vormt het de ideale oplossing om je kamer te verduisteren!

Vrijblijvende offerte aanvragen

We begeleiden jou graag in je keuze

Bij Suncomfort vind je een uitgebreid aanbod rolgordijnen. Rolgordijnen weten functionaliteit en esthetiek perfect te combineren en kennen dan ook enkele belangrijke voordelen:

  • Naast de decoratieve functie, kunnen ze ook functioneel zijn. Zo bestaan er isolerende, brandwerende, geluidsdempende en warmtewerende rolgordijnen.
  • Rolgordijnen zijn beschikbaar met manuele bediening, maar kunnen ook met motorbediening. Oplaadbare motoren zijn zeer handig in gebruik.

Meer weten? Je leest er alles over in onze brochure!

Heb je interesse in rolgordijnen? Vraag vrijblijvend je gratis offerte aan voor gordijnen op maat of neem contact met ons op. Ben je eerder op zoek naar overgordijnen of vouwgordijnen? Wij helpen je met alle plezier verder! 

Ontdek het meest geschikte doek voor jou!

Bekijk zeker ook onze video's

Gordijnen op maat nodig?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.