MHZ

Innovatieve en duurzame raambekledingsoplossingen

Met meer dan 90 jaar ervaring is MHZ een toonaangevend bedrijf in de raambekledingsindustrie. Het biedt hoogwaardige oplossingen op het gebied van zonwering, raamdecoratie en ruimteverdelers, waarbij de nadrukt ligt op innovatief design, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende functionaliteit, met een focus op duurzaamheid.

Een waaier aan producten

Bij MHZ vind je een uitgebreid aanbod aan producten op het gebied van zonwering en raambekleding, waaronder rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, lamellen, paneelgordijnen, horizontale jaloezieën en zonneschermen. Daarnaast kan je er ook terecht voor op maat gemaakte oplossingen en accessoires om de producten aan te passen aan jouw individuele behoeften.

Wil je meer weten over het aanbod van MHZ? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.