Structurele zonwering

Esthetisch én praktisch

Structurele zonwering van Renson zorgt voor een esthetische meerwaarde en biedt veel praktische voordelen. Dit type zonwering wordt in de buitenzijde van je woning verwerkt. Het is niet enkel het perfecte visitekaartje voor je buitengevel, het zorgt ook binnen voor aangename temperaturen!

Ga je voor structurele zonwering?

Dan kan je kiezen voor horizontale luifels boven het raam. Zulke zonneluifels bieden tijdens de zomer een goede beschaduwing zonder het uitzicht naar buiten te verstoren. Tijdens de winter, bij lage stand van de zon, laten ze de aangename zonnewarmte binnen in je woning. Deze zonneluifels worden gevormd door Sunclips of Icarus lamellen. Naast horizontale zonwering heb je ook een verticale variant. 

De meest populaire verticale structurele zonwering van Renson, zijn de loggia panelen. Dit zijn schuifbare panelen op rails. Voor de invulling van de loggia panelen is er heel wat keuze: lamellen in hout of aluminium, al dan niet kantelbaar, of een doek. Aan jou de keuze.

Verder zijn er ook nog verticale of horizontale oplossingen op maat met Sunclips of Icarus lamellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De belangrijkste voordelen op een rijtje

  • Hou de hitte buiten in de zomer en laat de zon binnen in de winter voor een comfortabel binnenklimaat.
  • Kleed je woning aan met een prachtige architecturale meerwaarde.
  • Geniet zorgeloos achteraf.
  • Kan ook geplaatst worden in bestaande open constructies, om je te beschermen tegen zon, regen, wind en inkijk. 

Meer weten? Lees er alles over in onze brochure.

Twijfel je welk type structurele zonwering perfect bij je woning past? Als Renson Ambassador begeleiden we je graag. Ben je eerder op zoek naar windvaste screens of zonneluifels? Wij helpen je met veel plezier verder! 

Is dit de zonwering waar je naar op zoek bent?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.