Rolluiken

Voor meer comfort in je woning

Wens je meer comfort in je woning? Dan zijn rolluiken van Bubendorff of Harol het ideale product voor jou! Ze zijn niet alleen budgetvriendelijk, maar bieden ook tal van andere voordelen. Klaar om ze één voor één te ontdekken?

Waarom Solar rolluiken?

Bij Suncomfort bieden we rolluiken van Bubendorff aan. Dit betekent dat er geen boorgaten nodig zijn om op het stroomnetwerk aan te sluiten. Daarnaast moeten we geen kabelgootjes plaatsen waardoor het geheel esthetisch veel aantrekkelijker wordt. De rolluiken van Bubendorff zijn bovendien strak en modern.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat je overtuigen…

Waarom rolluiken een goede keuze zijn? Wij zetten de voornaamste voordelen voor je op een rijtje:

  • Met rolluiken kan je je woning optimaal verduisteren.
  • Rolluiken houden de warmte bijna volledig tegen.
  • Rolluiken zijn geluidswerend.
  • Zorgen voor meer privacy.
  • Rolluiken zijn budgetvriendelijk.

Meer weten? Je leest er alles over in onze Solar-brochure.

Wil je vooral de warmte uit je woning houden? Dan kan je ook voor screens kiezen. Meer info nodig? Neem dan snel contact met ons op of vraag je vrijblijvende offerte aan. Onze experts helpen je graag verder!

Op zoek naar rolluiken?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.

Veelgestelde vragen over rolluiken

Wat is een goed merk rolluiken?

Bubendorff zijn twee gerenommeerde merken als het gaat om rolluiken. Dit merk staat bekend om hun duurzaamheid, kwaliteit, en geavanceerde technologieën zoals solar-aandrijving. Bubendorff rolluiken zijn bekend als koploper van solar oplossingen en hun betrouwbaarheid. 

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het installeren van rolluiken?

Het installeren van rolluiken kan meerdere voordelen hebben:

1. Verduistering: Rolluiken kunnen een kamer verduisteren, ideaal voor slaapkamers en voor het bekijken van films.

2. Warmte-isolatie: In de zomer reflecteren rolluiken de zonnestralen, terwijl ze in de winter helpen om de warmte binnen te houden.

3. Geluidsisolatie: Rolluiken kunnen extern geluid aanzienlijk verminderen, wat nuttig is in drukke stedelijke gebieden.

4. Privacy: Met rolluiken kunt u eenvoudig de privacy in uw woning verhogen.

5. Veiligheid: Ze bieden een extra laag beveiliging tegen inbraken.

6. Energiebesparing: Door de isolerende eigenschappen kunnen ze bijdragen aan lagere energiekosten.

7. Esthetische waarde: Moderne rolluiken hebben een strak en aantrekkelijk design dat de esthetische waarde van uw woning kan verhogen.

Hoe onderhoud ik mijn rolluiken?

Rolluiken zijn over het algemeen makkelijk te onderhouden. Voor de meeste rolluiken is een zachte doek, water, en een mild reinigingsmiddel voldoende voor een goede reiniging. Vermijd het gebruik van schurende of bijtende schoonmaakmiddelen, want die kunnen de oppervlakte beschadigen.. Raadpleeg altijd de gebruiksaanwijzing of de aanbevelingen van de fabrikant voor specifieke schoonmaaktips.

Wat is het verschil tussen rolluiken en screens?

Hoewel rolluiken en screens beide dienen om zonlicht en warmte te reguleren, zijn er enkele belangrijke verschillen:

1. Verduistering: Rolluiken bieden verduistering, terwijl screens vooral zonlicht filteren maar niet volledig blokkeren.

2. Isolatie: Rolluiken bieden betere thermische en akoestische isolatie dan screens.

3. Privacy: Rolluiken bieden meer privacy omdat ze volledig kunnen sluiten.

4. Veiligheid: Rolluiken zijn doorgaans sterker en bieden een betere beveiliging tegen inbraken.

5. Uiterlijk: Screens zijn meestal subtieler en minder zichtbaar dan rolluiken en kunnen daardoor esthetisch aantrekkelijker zijn voor sommige mensen.

Zijn rolluiken isolerend?

Ja, rolluiken hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Ze kunnen helpen om de temperatuur in uw woning te reguleren door de warmte in de winter binnen te houden en in de zomer buiten te houden. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen. Ook zijn rolluiken effectief in het dempen van geluid van buitenaf, waardoor ze een akoestische isolatie bieden die vooral in stedelijke omgevingen zeer welkom is.

Wat kosten rolluiken inclusief montage?

De kosten van rolluiken inclusief montage kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte, het materiaal, de complexiteit van het ontwerp en de arbeidskosten. Het is aan te raden om een offerte op maat aan te vragen om een nauwkeurig idee te krijgen van de kosten voor uw specifieke project.