SOLAR BY BUBENDORFF

Kwaliteit op zonne-energie

Al meer dan 30 jaar is Solar By Bubendorff een van de toonaangevende fabrikanten van zonwering en rolluiksystemen op zonne-energie. Bij de ontwikkeling van hun producten staan kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie centraal. Het bedrijf gebruikt alleen hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waardoor de producten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Jouw energiezuinige keuze

Doordat Solar by Bubendorff werkt op zonne-energie, vormt het bedrijf de milieuvriendelijke en energiezuinige keuze voor elk gezin. Het aanbod varieert van zonneschermen en rolluiken tot screens en terrasoverkappingen. Alle producten zijn ontworpen om maximale efficiëntie te bieden en een hoog niveau van comfort te garanderen. Zo vind je vast een product dat tegemoet komt aan je noden!

Op zoek naar duurzame oplossingen voor jouw binnenleven? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder! 

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.