KVADRAT VEROSOL

Aangenaam wonen dankzij een duurzaam binnenklimaat

Kvadrat Verosol is de grondlegger van gemetalliseerd textiel en plisségordijnen. De innovatieve raambekledingsoplossingen op het gebied van warmte- en daglichtbeheersing zorgen voor een duurzaam binnenklimaat waar het aangenaam wonen is. Het aanbod varieert van zonweringsystemen, rolgordijnen en jaloezieën tot plisségordijnen en textielgordijnen.

Kies voor een optimaal wooncomfort

Met 60 jaar ervaring in het vak is Kvadrat Verosol een gerenommeerde speler in de markt van functionele binnenzonwering met een aluminium achterzijde. Hun oplossingen zorgen voor een duurzaam binnenklimaat. Of het nu warme zomerdagen zijn of koude winterdagen, jouw huis blijft comfortabel met de zonwering van Kvadrat Verosol!

Ben je klaar om het meeste te halen uit jouw binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.