SOMFY

Marktleider in betrouwbare en innovatieve automatiseringsoplossingen

Somfy is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van geavanceerde automatiseringsoplossingen voor woningen. Met meer dan 50 jaar ervaring, biedt Somfy betrouwbare en innovatieve oplossingen op het gebied van automatische raamdecoratie, zonwering en rolluiken.

Slimme oplossingen voor jouw woning

Het bedrijf heeft een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid, en streeft ernaar om jouw dagelijks leven te verbeteren door middel van slimme technologieën. Alle producten dragen bij aan een duurzamere toekomst en worden gemaakt met geavanceerde sensoren, geautomatiseerde systemen en intelligente software. Zo speelt Somy in op jouw behoeften, en zorgt het voor meer veiligheid en gemak!

Helemaal overtuigd van deze slimme technologieën? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.